Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Prvi dolazak cure u stan – što je važno, a što ne  Uz-mirisne-svece

Šampanjac
Totalni klišej. Dvoje zaljubljenih stoji uz prozor s kojeg se prostire predivan pogled, nazdravljaju s dugim čašama i pri tome se zavodljivo gledaju. Nisu ni ispili gutljaj, a već se valjaju po krevetu. E, da je tako jednostavno, šampanjac bi bio najprodavanije piće ikad. Ženama on uopće nije važan. No važno je da imate neko piće kod sebe doma kako biste je mogli s nečim ponuditi i pokazati kako ste dobar domaćin. U to ne računamo vodu.

Skupa i udobna posteljina
Tko se ne bi poželio u njoj valjati. No skupa posteljina je sporedna stvar. Njenu pažnju će jedino privući ako je na likove iz vašeg najdražeg stripa ili se nije oprala tjednima.

Mirisne svijeće
Većina žena unutar svoja četiri zida ima mirisne svijeće i eterična ulja. Svakako je plus ako zapalite koju svijeću. No malo će djelovati Don Juanski ako izvadite cijelu paletu i zapalite deset svijeća. Ostavit ćete dojam kao da točno znate što radite i to veoma često radite. Ostavit ćete dojam zavodnika, ali ne na pozitivan način.

Prezervativi
Ako dovodite žene doma, obavezno imajte zalihu kondoma. I nemojte čekati da ona naglasi kako vam nešto nedostaje. Pokažite da znate što je odgovornost.

Urednost vs. neurednost
Ako ona po prvi put dolazi kod vas doma, potrudite se da je ne dočeka totalni kaos. Hrpa neopranog suđa, prljava kupaonica bez toaletnog papira i ogromna hrpa prljavog rublja. Neka vaš stan djeluje opušteno i pri tome ne morate paziti da je sve na svom mjestu. Ona će točno znati da ste sve čistili i pitat ćete kako vaš stan inače izgleda. Na stolici neka bude pokoja majica, u hodniku tenisice, na stolu neki papiri i knjige.

Udobnost
Najvažnije pravilo je da nju dobro ugostite. To ne znači da joj ponudite raznorazne delicije i skupo piće. Potrebno je da se ona kod vas osjeća opušteno i kao doma. Provedite je po stanu, objasnite neke slike i uspomene, pokažite gdje se što nalazi u kuhinji kako bi se mogla i sama snaći.Prvi dolazak cure u stan – što je važno, a što ne  Normal_petittailleur-00013_large
There is a highway.Highway to hell.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum


Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com