"Kreativni" ponovi za njim i nasmeši se.Ustane sa stolice,"Idem se ja samo presvuči u nešto uobnije za pospremanjem," osmehne se i krene na sprat u spavaču,da se presvuče.
"Da, kreativni," nasmešio se o uzeo još jedan gutljaj koktela. "Ok, kad baš moramo da pospremamo, " namrštio se i počeo da sklanja prljave čaše u sudoperu.
Presvuče se,počešla i siđe ovako sređena.Vrati se u kuhinju i vidi kako je več sam počeo,da posprema."Rekla sam,da sačekaj da čemo skupa," počne pospremat flaše u kutiju,da jih posle odbaci u posebnu kantu.
"Ne znam ali neki muškarci ne vole pospremat pa uvek čekaju,da neko drugi ti napravi," postavi sve čaše u kutiju i pomakne kutiju izpod prozora i nastavi sa pospremanjem ostalih stvari po mizi.
Smeje se "Samo ti odmaraj." Kad je sve stavila u sudoper ga je upalila i nastavila sa skidanjem voča sa stola.Neko voče je stavila u frižider,drugo je bacila.
Nasmešila mu se,uzela je krpu,umočila je i počela brisat po radnoj površini sa njom.Zatim je uzela suvu krpu i još jednom obrisala površinu.Kad je sve to završila stavila je krpu,da se osuši i okrenula se prema njemu."Tko.Završeno je."