Pogledala ga je iskosa. "Mozda bolje da cutis da ne bi i ti ostao bez toga?" podigne obrvu smeseci se "Nemoj sad da se pravis faca." nasmesila se toplo "To ti treba kada muvas devojku,i to onu koja to voli."
Nasmejao se "Pa to ćemo još videti. Videću da li ćeš moći da mi zabraniš da vodim ljubav sa tobom kad počnem da te ljubim niz vrat i da šaram rukama po tvojim grudima i nogama."
Prosla ju je prijatna jeza od toga sto je rekao i bilo joj je jasno da ne bi mogla ni da misli a kamo li da mu zabrani to. Pogledala ga je i nasmesila se "I ti si kulturan Luke i nema potrebe da mi sad to skrivas."
Nasmesila se siroko."Kao sto znas znam da budem vrlo brbljiva,a i on je stalno nesto pricao." slegla je ramenima. "Dodji decko!" rekla je Roveru koji je poslusno dosao,pa mu je skinula uzicu.Cim je to uradila poceo je da trckara po parku.
"Eto vidis." nasmesila se "Posle dorucka cu morati da zavrsim sliku pa cu veceras da dodjem kod tebe,a ujutru idem da kupim sve sto mi treba za maskembal i...pa verujem da ce mi to oduzeti dobar deo dana.Kad se spremim doci cu po tebe." smeskala se razmisljajuci kako ce mu se svidjati kostim.