"Pa,..." pogleda na stranu. "Razocarali su me ljudi za koje sam mislila da su mi najbolji prijatelji,s njima sam bila to -sve samo ne tiha-..bili smo nerazdvojni..a onda odjednom napravi se neka glupost..zbog koje bi izdao svog prijatelja.."
"Od tad sam se nekako..povukla u sebe." nasmije se.
"Znam." kaze razocarano. "I sad,svaki dan se pitam zasto suuradili takvo nesto?Zar je neka glupa sitnica vaznija od prijateljstva." odmahne glavom. "Ne mogu vjerovati da ljudi mogu biti takvi.Zato sam shvatila da je bolje biti sam sa sobom,nego opet rizikovati i biti povrijedjen."
"Da,oni su izuzetak." nasmije se. "Za njih znam da nisu kao ostali.I znam da nikada ne bi uradili nesto slicno onom mom starom drustvu." "Samo,i sada osjecam krivicu...kako sam ih izbjegavala prije dok sam bila u tom starom drustvu.Ismijavali su sve,a tako sam i ja s njima..." kaze tuzno. "I bilo mi je cudno kako su me odbranili kad se desilo to..." pogleda u pod. "Tad sam shvatila koliko sam glupa bila.."
*Pogleda u njega* "Da,jesam.Ali,sada ne mogu nikome vjerovati.Ne smijem,.Bojim se." kaze pomalo razocarano. "Nikoga ne mogu pustiti u svoj zivot bas zbog toga."
Odluci da ipak ne ide kuci.Dodje do parka i parkira auto u blizini,pa ode do aparata da kupi kartu za parking,ubaci je pod sofer sajbu,zakljuca auto pa udje u park lagano setajuci.