Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 17 of 24]

1Club - Page 17 Empty Club Fri Mar 25, 2011 10:06 pm

Bring.Me.That.Horizon
Bring.Me.That.Horizon
First topic message reminder :

*dolazi Evan, ali ne vidi ni Raven, a ni Lexi*

http://horizoninblack.tumblr.com/

401Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Izađe i otvori joj vrata.

402Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:12 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hvala gospodine." Nasmesila se i povukla haljinu malo na dole jer se podigla kako je sedela.

403Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nema na čemu, princezo", pružio joj je ruku.

404Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:28 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uhvatila ga je za ruku i krenula ka klubu.

405Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušli su unutra i krenuli ka slobodnom stolu u uglu.

406Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."Efektno kao i uvek."

407Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:38 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se i pridržao joj stolicu da sedne.

408Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Polako je sela i prekrstila noge.

409Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:45 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Seo je pored nje. "Šta ćeš da piješ?"

410Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:47 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hmmm...Jice votku??" Pogledala ga je sa smeskom.

411Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Ok."

412Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 7:57 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se i razgledala po klubu da vidi hoce li ikoga videti.

413Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Otišao je po piće.

414Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Videla je Dave-a sa nekom crnkom i prosla je jeza.Pogledom je potrazila Roberta.

415Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:17 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Naručio im je piće i sreo se sa Rafaelom pa su se malo zapričali dok su čekali pića.

416Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:25 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dosao je do nje zajedno sa devojkom koja je imala veliki kez na licu.'Pa gde si Karla?Dugo se nismo videli.' Automatski je ustuknula. "Tu sam." 'Zar niste ti i Robert raskinuli?Glasine kruze.Izgleda da ni jedno ni drugo ne mozete da nadjete nekod drugog za sebe pa se stalno vracate jedno drugom?' Hladno ga je pogledala,a zatim u njegovu devojku.'Ne znam sta vidis u ovom jadniku.' Rekla je tuzno na sta se ona uvredjeno okrenula i otisla za njihov sto ostavivisi je samu sa Dave-om.'Zelis li da to tvoje malo lepo dupe bude ne povredjeno vise me neces tako blamirati ispred Nicole.' "Nemoj da mi pretis Dave." Rekla je odlucno pitajuci se gde je Robert. "Bolje idi." 'Da ili ce tvoj zastitnik da mi sredi nos? Bas je faca.' Prevrnuo je ocima. "Mnogo veca faca od tebe.Skloni se."

417Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Rebeca nije večeras sa tobom?" 'Nije vežba sa onim 'klipanom'. Tako ga ti beše zoveš?' Klimnuo je glavom. "Da." Nasmejala su se obojica. 'Pristaje mu.' Konobar im je dao pića. 'Idem ja tamo kod ostalih momaka, a ti se vrati svojoj devojčici. Red je i bio da konačno izađete da vas svet vidi.' "Meni nije ni smetalo da sedimo u kući." 'Znam da nije. U kući je intimnije, može svašta da se radi.' Udario ga je u rame. "Ne zezaj." Smejao se. 'Čujem da si joj i kuče kupio.' "Jesam, pa šta?" 'Samo pitam. Vidimo se.' Okrenuo se i otišao. "Vidimo se", uzeo je piće i krenuo nazad.

418Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'A sta ako necu?Znas sta? Mislim da bi bas mogli da otplesemo koju pesmu a?Sta mislis?Samo par stiskavaca.' Namignuo joj je i uspravio je na noga. "Znas sta?Ti si obican siledzija,nista drugo.Pusti me odmah!" Osvrnula se,ali joj je on blokirao pogled jer joj je bio sasvim blizu.Sada je vec panicila."Sta ce da ti kaze tvoja devojka?" 'Nije mi devojka.To je samo glupaca sa kojom spavam.' Zinula je od soka.Otrgla je ruku iz njegove."Mici ruke sa mene!" 'Da nisi htela ruke na tebi obukla bi se pristojno,a ne tako...' Prstom joj je presao preko ramena i gurnuo joj bratelu haljine niz ruku,a ona je automatski podigla.

419Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Da li čovek može ikad da izađe u ovaj klub, a da ne naleti na đubre kao što si ti?" Robert je rekao kada je prišao njihovom stolu, a za njim je odmah stigao i Rafael koji je video šta se dešava.

420Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:47 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula je od olaksanja i nesigurno mu se nasmesila.Likovala je kada je videla Dave-ov panican izraz lica.'Samo smo razgovarali Roberte.Nije valjda da je drzis na tako kratkoj uzici,kao sto je ova suknja,pa da ne moze ni sa kim ni da razgovara?' Karla ga je zaobisla i stala pored Roberta.

421Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 8:52 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa i da je držim to je moja stvar, a ne tvoja. Već sam ti rekao da se kloniš moje devojke, ali, ako ti nije bilo jasno rad sam da ponovim upozorenje." Zagrlio ju je oko struka i privio uz sebe.

422Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 9:01 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se i naslonila na njega.Nije recima mogla da opise osecaj sigurnosti koji bi je prozeo svaki put kada je uz njega.
'Steta bi bila da maltretiras jadnu devojku.' Rekao je toboze zalosno.Karla ga je pogledala besno."Ti si onaj koji maltretira ovde nekoga.Bolje cuti."

423Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 9:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa ona se ne žali. Tako da je ne maltretiram, a sad se skloni od našeg stola." 'Bolje ti je da ne ponavlja dvaput", Rafael ga je pogledao.

424Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 9:06 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Dave je besno osinuo Karlu pogledom i promrmljao nesto sto joj je zvucalo kao pretnja.Okrenula se ka Rafaelu."Hvala ti." Rekla je zahvalno,a onda pogledala Roberta."Pojavio se ni od kuda,a bio je sa nekom devojkom,ali se ona izgubila i on je poceo da dosadjuje." Rekla je pravdajuci se.

425Club - Page 17 Empty Re: Club Tue Sep 20, 2011 9:09 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
'Nema ne čemu, Karla. Na raspolaganju sam ti kad god Robert nije tu. Samo reci kad ti neko dosađuje.' Nasmešio se 'Vidimo se sutra u školi.' Okrenuo se i vratio svom društvu. "Karla", pogledao ju je. "Nema potrebe da mi objašnjavaš. Znam da ti nisi kriva."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 17 of 24]

Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Next