"Ili si mogu smislit,da mi je pozlilo dok sam bila na lovu i,da si me ti pronašao." Sviđala joj se ta zamisao i bar je neče spitabat odakle ga poznaje.
P.S. Znam,rekla sam Stef,da mi ga promjeni i nešto neče i sad imam tako -.- Ona što glumi C. ne posta,hočemo kao,da posle navrate u bolnicu pa če jedna od nas ga glumit?
Utrčala je u šumu brisajuči si suze sa lica. Ušla je dublje u šumu,kako bi se osigurala,da je neče niko videte. Zaustavila se pored velikog drveča i počela udarat u njega još više plakajuči.
Bilo mu je malo teže da je prati jer je imala prednost i dosta mu je odmakla dok se on trudio da ne bude upadljiv za ljudsko oko. Ali čim je shvatio da ide ka šumi bilo mu je lakše. Kada je stigao do ivice šume mogao je da se kreće svojom normalnom brzinom pa je krenuo dublje u šumu prateći njene misli.
"Ostavi me!" povikla je na njega i pokušavala se ga otrest ali joj nije uspelo jer je bio snažniji od nje. Celo vreme je gledala u pod kako ne bi video,da ima oči pune suza.
"Još pitaš šta mi je?! Sve sam videla!" napravila je korak unazad.Tiho je udahnula i podigla pogledet prema njemu.Više je nie bilo briga dal če,da vidim suze u očima ili ne.
Stisnuo je usne i trepnuo nekoliko puta (znaš već kako to Damon radi *_*) gledajući u nju dok je pokušavao da shvati šta je ona to videla. "A šta si to pa videla?"
Iznenadio se njenim pitanjem. "Samo sam joj dohvatio knjige sa police, pošto jedna koju sam hteo nije imala u knjižari, a u magacinu je bila na najvišoj polici."
"Nisam mislila,da bi to bilo potrebno pa nisam slušala šta radiš." Okrenula se nazad prema njemu."Ostalo ti je malo ruža na licu." Rekla je to samo,da bi videla šta če napravit.