Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 19 of 44]

1Jennsen's house - Page 19 Empty Jennsen's house Thu Feb 24, 2011 11:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Kuća:
Jennsen's house - Page 19 1

Soba:
Jennsen's house - Page 19 Eclipsebtsedwardsroom2

Jennsen
Jennsen's house - Page 19 Rob_VF2011_BTS_5

Last edited by Emma Cullen on Wed Mar 02, 2011 1:59 pm; edited 1 time in total

451Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 7:53 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
dosla sam smao da ti zahvalim..-nasmeje se- Ryan je divan stvarno.. nadam se da ja tebi mogu da pomognem

452Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeši se "E baš mi je drago zbog vas."

453Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:07 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
-zagrli ga- sta se tebi desilo

454Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zagrli je i uzdahne "Ciara."

455Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:16 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
predpostavila sam..sta se desilo?

456Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:25 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Raskinuli smo."

457Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:26 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
i plasila sam se da ce tako da bude..zasto ?

458Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:35 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Zbog nedostatka poverenja i laži."

459Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:36 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
zao mi je.. glupo je od nje sto ti ne veruje

460Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Znam i nećemo više o tome."

461Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:41 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
uredu..-zagrli ga opet- hoces da radimo nesto?

462Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 8:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Neću."

463Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 9:33 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
mozda je bolje d aidem kuci

464Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 9:38 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Bolje je."

465Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 9:39 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
Jen ne moras da budes takav prema meni..mislim znam da sam ti niko i nista ali to me veoma vredja .. nisam ti ja to uradila nego Ciara .. -ode -

466Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 9:47 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogleda zbunjeno za njom jer je on mislio da je bolje da ide jer nije neko društvo i da bi joj bilo dosadno sa njim. Ustane i uzme gitaru.

467Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 9:47 pm

belive.in.us.<3
belive.in.us.<3
- Pokuca.-

https://avenueglitter.forumcroatian.com

468Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:02 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Slobodno!" spusti gitaru pored sebe.

469Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:05 pm

belive.in.us.<3
belive.in.us.<3
- Uđe unutra i pogleda u njega tužno.-
" Znam da ne želiš razgovarati sa mnom, pa ni ne moraš. Samo ti želim reći neke stvari." - Uzdahne skupljajući neku "hrabrost".- " Prvo, želim da znaš da ti vjerujem i da znam koliko je glupo što ti nisam vjerovala." - Gleda u njega.- " Drugo, doista mi se sviđaš i kad si sve ono izgovorio osjećala sam se kao da me vlak pregazio, što sam i zaslužila." - Sasvim malo se osmjehne.- " A treće, nikada ti nisam lagala, naročito vezano za ovo." - Pokaže ubod na svojoj ruci.- " Prestala sam se drogirati, sve do danas.." - Pogne glavu.-
" To je sve"

470Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Podigne pogled sa gitare ka njoj kad uđe u sobu. Gleda je tužno dok sluša šta ima da mu kaže "Malo je kasno za verovanje. Trebalo je da razmisliš prvo i lepo da me pitaš, a ne da me odmah optužiš. Veruje mene je pogodilo više nego tebe. A što si onda sinoć rekla da jesi?" pogleda u njenu ruku "I šta sad čim se posvađaš samnom ti odeš da se fiksaš? Pa ne može to tako."

471Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:18 pm

belive.in.us.<3
belive.in.us.<3
" Shavačam da sam ti trebala vjerovati i znam da sam pogriješila." - Zadrži suze.- " Ipak, nisi ni ti imao baš povjerenja u mene kad si odmah zaključio da sam ti lagala cijelo vrijeme. Nikada ali nikada to ne bi mogla. Jučer sam ti rekla da nisam prestala jer sam bila jednostavno šokirana radi tvoje sumnje, ružnih riječi a i vlastitih gluposti. I znam da se ne mogu ići fiksati kad god se posvađam s tobom." - Kimne glavom.- " I to što sam jučer uzela, ne znači da ću nastaviti. Bez obzira na ovu situaciju s tobom znam i sama da ne smijem dopustiti da radi toga potonem."

472Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:23 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"A šta sam drugo mogao da pomislim kad sam došao i video te onakvu?" ustane sa kreveta "I da sam imao svo poverenje ovog sveta opet bih posumnjao u tvoje reči. Zbog jedne glupe slike odmah si pokleka i uradila ono što radiš ceo svoj život. A ja to mrzim. Prešao sam preko te činjenice jer mi se stvarno sviđaš, ali to da tolerišem neću. Pa da vidim koliko će sad da traje tvoje odvikavanje."

473Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:26 pm

belive.in.us.<3
belive.in.us.<3
- Kimne glavom.-
" Mhm, to je oke. Ali ne opravdava niti tebe. Logično je da mi neće biti svejedno kada vidim sliku dečka koji mi se jako sviđa i neke cure. I vidiš, tada sam doista namjeravala pustiti to dok nisi počeo s stvarima tipa možeš misliti koliko ti se sviđam i ostalo, jer to samo znači da nisi niti ti meni vjerovao. A što se tiče mog odvikavanja ono niti ne postoji niti neće, jer ja nisam narkomanka više. Ovo što se desilo, desilo se jednom i ja svejedno ne osjećam nikakvu potrebu da uzmem više."

474Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:32 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ja nisam posegao za flašom viskija. I rekao sam ti da je to sa Anny prošlost, i ako želiš da budeš samnom moraš da znaš da će takvih slika uvek biti i ja tu ne mogu ništa. Pa napala si me i logično je da ću posumnjati. Pa drago mi je zbog toga. Možda se ne razumem u to jer mrzim takve stvari, ali znam da se svako uvek vraća svom poroku."

475Jennsen's house - Page 19 Empty Re: Jennsen's house Tue Mar 15, 2011 10:35 pm

belive.in.us.<3
belive.in.us.<3
- Namršti se pa odmahne glavom.-
" E vidiš, imaš gadne predrasude o nekim stvarima. I sama sam shvatila kako mi droga nije potrebna, a ono je bio trenutak slabosti koji znam da neću više ponoviti, i to ne radi tebe već radi sebe. Što se tiče te stvari s Anny ili kako već, rekla sam ti da ti vjerujem, no vidim da to sad više nije bitno.-

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 19 of 44]

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Next