Ponovo je uhvati "Ma gde mislis da ides?!" vikne na nju "Rekla si da ces biti sa mnom da ne bih sirio price,ja sam rekao svoje uslove,a sad biraj jednom za svagda!!!"
" Ali oni mi trebaju.. Bez njih ja nisam svoja." - Pogleda u njega žalosno.- " Daj mi samo reci što se dogodilo s onim dečkom kojeg sam upoznala na početku?"
"Pa imas jos godinu i po skole,mozda manje,pa ako hoces da ti bude pakao i da svi pokazuju prstom na tebe..." slegne ramenima "A taj decko nikad nije ni postojao"
"Pa ako ne zelis onda nemoj da pravis onakve izlete.Nadam se da ti je to sada jasno!" malo jace joj stegne zglob koji je jos uvek drzao cisto da pojaca efekat "Pa mozda bi trebalo"
" Vjeruj mi ne moram vježbati nije potrebno. Samo ću zamisliti da je ovo neki glupi film s još glupljim scenarijem i to je sve." - Prostrijeli ga pogledom.- " Smijem otići do kupaonice?" - Ne sačeka njegov odgovor pa ode do kupaonice, zaključa vrata pa stavi prst u usta i ispovrača se. Nakon toga jedva ustane pa gleda u svoj odraz suznih očiju.- " Kreten" - Kaže za sebe bijesno i izađe van. Sjedne pored njega te šuti.-
- Prostrijeli ga pogledom.- " Ne, nije. Slušaj ovo ovako ne ide.. radi tebe sam pokupila tu glupost" - Kaže ljutito.- " I otići ću u drugu školu i jednostavno riješiti problem"
Slegne ramenima "Ako se isplati menjati skolu sad pred kraj,kako hoces.A sta mislis reci roditeljima kao razlog prebacivanja? Znas da se ne mozes prebaciti bez njihovog potpisa?"