"Pa ponasacemo se kao da smo par,u svakom smislu" nasmesi joj se pa je poljubi stavljajuci joj ruku na koleno "I ostavices one svoje prijatelje da se malo druze bez tebe,a ja cu za uzvrat da cutim i o tebi i o njima"
- Pogleda prazno u njega pa kimne glavom.- " Ovo za prijatelje ne dolazi u obzir, a prvo je valjda u redu" - Kaže gledajući u njega.- " Što si mislio na to da ćemo se ponašati kao par u svakom smislu?" - Pomakne njegovu ruku s svog koljena.-
" Ne razumijem što mi je bilo kad sam pristala biti u vezi s tobom" - Odmahne glavom.- " Da mi je samo znati čime si me privukao takav." - Pokaže na njega rukom pa pogleda negdje dalje.- " Znači to je cijena? Ništa više?" - Upita oprezno.-
- Stisne šake kako ne bi rekla nešto što bi ostavilo neželjene posljedice za nju pa ga samo prostrijeli pogledom.- " Nešto mi nije jasno. Gle koliko cura ima oko tebe koje se lijepe na tebe. Od svih njih baš si mene našao ucjenjivati.."
- Pogne glavu.- " U što sam se ja uvalila.." - Kaže gledajući u daljinu.- " Aha, možeš misliti kako ti je žao. Iskreno, mrzim te, doslovno." - Bijesno kaže.-