- Namršti se pa ustane.- " Idem ja.." - Kaže pomalo razočarano što se uopće ne trudi pokrenuti razgovor. Lažno se nasmiješi i pogleda u njega.- " Vidimo se... U školi se vidimo." - Odmahne glavom jer je pristala na glupu ponudu da bude s njime, a ni nije znala kakav je.-
- Uzvrati mu, pa ga pogleda- " Samo ti za to služim, ha?" - Nasmije se šaleći se, te pomisli kako nije fer. Tek što se razočara u njega, napravi nešto što ju opet od razočara-
" Za ljubljenje." - Nasmije se- " Pokušavam reći da nismo prozborili niti jednu normalnu rečenicu osim gdje idemo" - Doda mada joj je bilo malo glupo.-
- Pogleda u njega- " Ne znam.. Ti ne znaš ništa o meni, ja ne znam ništa o tebi.." - Slegne ramenima pa doda- " A, i inače je normalno da ljudi pričaju"
" Hm.. Idem u istu školu kao ti. Prosječan sam đak. Obožavam glumu i pjevanje.. Imam psa, majka mi je umrla pri porodu, a bila je samohrana." - Slegne ramenima, i prešuti da joj se već duže vrijeme sviđa pa se nasmije.- " Sad ti" - Podigne obrvu čekajući..
Am..živeo sam kao mali u Beogradu,ali sam morao da se preselim radi tatinog posla.Bavio sam se fudbalom,ali sam morao prestati jer sam polimo nogu bio.I to je to