Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 3]

1♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Wed Feb 09, 2011 10:53 pm

belive.in.us.<3
belive.in.us.<3
First topic message reminder :

Omiljeni komad odjeće?

https://avenueglitter.forumcroatian.com

26♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:46 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
zato sto ih nikad necu imati ovako Sad((((( hahah poremecenost uma xD

27♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:50 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Jbt,imati ces nekog tisucu puta boljeg i stvarnijeg^^xD
Tako sam ti i ja prije bas bila jako opterecena time,kao jao,jedva cekam da upoznam npr Taylora,a kuzim da necu ^^I onda sma tuzna i onda skuzim da cu imati nekog tko je tisucu puta bolji^^Nemoj se zbog toga deprimirati,sto zivot oduzme sada,doda kasnije Wink

Volis li Zeljka Joksimovica?

28♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:50 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
ne nece ja sam baksuz i mene niko ne voli xD haha
um volim neke njegove pesme

29♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:51 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Ja te volim,oces se udati za mene?Xd....Ja sam ti zaprosena za svim curama skoro iz razreda...xD
Kojeee?

30♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:52 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
uf sad
zaboravljas,devojka sa polja zelenih,crnokosa,ljubavi,stihija,zena za sva vremena..ima ih

31♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:54 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Ja ga obozavam^^Xd
Sta mislis o glupim prerasudima izmedju Srba i Hrvata^^xDDD

32♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:56 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
Mislim da su to gluposti... Meni su kao mladjoj drugovi i stariji ucenici utuvljivali u glavu gluposti..ali sada kad razmisljam svojom glavom .. kazem to su sva sranja..ima dobrih i losih ljudi i u Srbiji i Hrvatskoj.. svi smo mi isti..ljudi su ljudi bez obzira s ovog ili onog meridijana ^^

33♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:58 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Slazem se^^Ja bas naprotiv obozavam Srbiju,zeljela bih tamo zivijeti^^Mislim meni je cijla mamina porodica iz Srbije^^
Bi li me upoznala uzivo?xD

34♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:59 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
Naravno Smile

35♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 7:59 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
A da se slucajno nadjemo,sto bi onda napravila?

36♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:01 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
pa verovatno bih te zagrlila i obradovala bih se Very Happy

37♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:02 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
^^
A kako bih reagirala da te ja onda osamarim?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

38♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:05 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
auuuu veruj mi mene napasti fizicki nije dobro xD

39♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:06 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Ali odjednom?xD Ono,ti mene zagrlis a ja tebe odgurnem i osamarim koja bi ti bila prva reakija?

40♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:08 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
nemam pojma..ali mislim da bih bila besna i to uzasno xD

41♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:10 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Ahahahaha,msm ja to nikada ne bih napravila i da me neko razljuti mislim na zene,decke tucem^^^xD
Se cujes sa bivsim?

42♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:10 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
ne jel si normalna? xD

43♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:15 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Jao,zasto?Pa opalio ti zvaku decko^^XDDD
Koliko ljudi se cuju sa svojim bivsima
Imas sad decka?Ili si zaljubljena?

44♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:16 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
nisam zaljubljena i nemam decka.. nista xD

45♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:17 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Evo pitanje koje me vec duze"muci,"xD
Zasto si ne popuns profil?XDDDDD

46♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:17 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
mrzi me zxD aahahaha

47♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:19 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Covjece,imas 3 i pol tisuce postova i neces popuniti profil,xD
Kako ti se zovu mama i tata?xD

48♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:19 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
haha Svetlana i Emil

49♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:21 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Jel si ikada zeljela imati brata ili sestru?

50♫Fuck✬Off♫ in hot seats - Page 2 Empty Re: ♫Fuck✬Off♫ in hot seats Mon Feb 14, 2011 8:21 pm

†CursedOne†
†CursedOne†
jesam uvek

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next