Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Opsjedanje Empty Opsjedanje on Thu Jan 20, 2011 10:10 am

belive.in.us.<3
belive.in.us.<3
Ako je vjerovati pričama stanovnika Gornjeg Stopanja, pored Leskovca, njihovo selo opsjela su nadnaravna bića, zbog kojih već noćima ne mogu oka sklopiti.
Neobjašnjivo lupanje vrata, prozora, razbijanje staklenih boca i tegli te grebanje po zidovima natjerali su mještane sela Gornjeg Stopanja, pored Leskovca, da posumnjaju da su njihovo selo opsjeli vampiri ili duhovi.

U strahu od ovih nadnaravnih bića mnogi mještani noćima ne spavaju i već s prvim sumrakom zatvaraju se u kuće i ne izlaze do jutra.

Kako prenosi Mondo, ljudi pričaju da se čudne i zastrašujuće pojave događaju noću i da vampir tada šeće po selu. Njegova prisutnost uznemirujuće djeluje na domaće životinje, pa tako psi laju sve dok ne svane.

Hrabri mladići organizirali su i noćne straže, te skriveni u grmlju ili dvorištu čekaju da se pojavi spodoba. Navodno su mistično stvorenje uspjeli uloviti fotoaparatom.

Kako bi umanjili problem, mještani su pozvali dvojicu lokalnih svećenika da im pomognu.

"Dođoše naš pop i još jedan, i očitaše oni sve molitve koje treba. Poslije toga su se vampiri malo smirili, ali ih i dalje noću ima. Sad više lelujaju po ulicama i krovovima, ali se ponekad ponovo naljute i udaraju u kapije i kontejnere", pričaju mještani Gornjeg Stopanja.Opsjedanje Tumblr10
https://avenueglitter.forumcroatian.com

2Opsjedanje Empty Re: Opsjedanje on Sun Mar 06, 2011 11:08 am

Anette
Anette
"Dođoše naš pop i još jedan, i očitaše oni sve molitve koje treba. Poslije toga su se vampiri malo smirili, ali ih i dalje noću ima. Sad više lelujaju po ulicama i krovovima, ali se ponekad ponovo naljute i udaraju u kapije i kontejnere", pričaju mještani Gornjeg Stopanja.

Šta se oni izražavaju biblijskim stilom -.-"
cc..kakve sve gluposti neće izmisliti, ali stvarno ^^

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum


Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com