1 Blake Lively se malo zanela, pa kupila 40 pari cipela Christian Louboutin na rasprodaji Wed Jan 05, 2011 7:37 pm
Little.Miss.Nothing ♡
Glumica iz hit serije “Gossip Girl” prošle nedelje bila je pozvana na ekskluzivnu rasprodaju dizajnerskih cipela Christian Louboutin. Mlada Blake malo se zanela te je na kraju butik napustila s čak 40 pari novi cipela. “Imam sestre pa sam kupila poklon njima, a i svojim prijateljima. Naravno, nekoliko pari ću ostaviti i sebi”, zaključila je Blake.
Jednim od najvećih postignuća zasad smatra to što je Christian nedavno na tržište izbacio jedan model cipela koji je nazvan po njoj. “To je tako ludo! To mi je kao najveće postignuće”, rekla je tada. Zajedno sa koleginicama iz serije Blake je postigla toliki uspeh među tinejdžerkama i mladim ženama, a likovi koje tumače postale su nove trendseterke.
Jednim od najvećih postignuća zasad smatra to što je Christian nedavno na tržište izbacio jedan model cipela koji je nazvan po njoj. “To je tako ludo! To mi je kao najveće postignuće”, rekla je tada. Zajedno sa koleginicama iz serije Blake je postigla toliki uspeh među tinejdžerkama i mladim ženama, a likovi koje tumače postale su nove trendseterke.
Hahaha koja je ona lik...obb je!