Otvorila sam oci.Jos je bio mrak,makar je bilo pola 6 ujutro.Otisla sam do frizidera,uzela veliku zdjelu sladoleda i sjela ispred TV-a i upalila ga.Kada sam u depresiji,ili kako Dan kaze,u PMS-u,uvijek jedem sladoled.Mislim,ne jedem ga u pola 6 ujutro.Ali nisam mogla spavati.A kada ne spavam nervozna sam.Zeljela sam zaplakati,ali bila sam suvise umorna da ista radim,osim naravno,jedem sladoled.I zaspala sam.Probudio me je bljesak fotoaparata.Da,Dan me je slikao sa žlicom u ustima,kako sam zaspala jeduci sladoled.
-"Hahahaha,Jenny,ovo ide na MySpace"-
-"Samo se usudi,gnjusni crvu iz masnih zemalja"-pocela sam ga naganjati po kuci.
-"Nikada me neces uloviti"-
-Nikada ne podcijenjuj nekoga"-uhvatila sam ga.-"Prva sam na tijelesnom u trcanju"i uzela sam mu fotoaparat.On je otisao na kavu sa Serenom,a ja sam otisla do trgovine.
-Shit,prokleto je hladno,sad cu opet izgledati kao Rudolph-pomislila sam.Bilo je bozicno vrijeme,snieg je polako padao,a moji prsti postajali sve crveniji.Bilo je divno,sve okiceno u zlatno.Voljela sam Bozic u New Yorku.Mozda ce i mama doci ovaj Bozic.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zazvonilo je ono malo zvonce na vratima trgovine koje se oglasi kada god netko udje.Tu je bilo toplo.Napokon.
-"Dobar dan"-oglasio se netko ispod pulta.
-"Umm...dobar dan?"-moje pozdrav je vise bio kao pitanje.
-"Ispod pulta sam,trazim ukrasni papir.Sto zelite?"-odjednom se jedna vitka,visoka,po izgledu stroga zena pojavila.Izgledala je kao uciteljica.Otresla sam glavu,jer sam se sjetila skole.-"Sto trazite,gospodjice"?-
-"Poklon za moga brata"-
-"Koliko ima godina?"-
-"18"-
Primjetila sam jedan auto koji se zaustavio ispred trgovine,i iz njega izasao jedan covjek u kaputu s aktovkom.Poslovan covjek.Meni poznat.Slican...Natovom tati?A zatim sam vidjela isto muskarca u kaputu,mladjeg.Vidjela sam Natea.
-Oprostite-rekla sam prodavacici i odjurila iz prodavaone,da izbjegnem Natea.Ali to je bilo nemoguce.
Sudarila sam se,SLUCAJNo, naglasavam SLUCAJNO s njime.
-"Hej,Jenny"-nasmijao se neodoljivo.
-"Hej,Nate"-moj osmjeh izgledao je retardirano,kao majmunu kojeg skakljas.I otisla sam doma,legla na kauc,i napokon,suza mi se spustila niz obraz.