Posmatrala ga je pazljivo,a bocu viskija koju je drzao gledala je kao najveceg neprijatelja.Kada je spustio noge na pod pomislila je da ce da ustane i krene sa njom.Nije verovala da ne moze da mu pomogne,da nista nece biti u redu,mozda ona i ne moze da utice na to hoce li ili nece nesto biti u redu,ali je mislila da Eli definitivno moze.Ona ce mu pomoci jer mu je potrebna isto onoliko koliko i on njoj.Nadala se da mu to nece preci u naviku.Nije se uplasila ni kada je polozio ruku na njenu,predpostavljala je da mu treba pomoc oko ustajanja,znala je da pice utice na koordinaciju.Kako je i dalje samo sedeo,taman je zaustila da kaze 'Hajdemo gospodine' kada je naglo povukao sebi u krilo,ostro je izdahnula na usta i ispustila neki zvuk najslicniji ciku iznenadjenja.Pogledala ga je u oci na delic sekunde, a onda ih zatvorila previse uplasena sto joj je video oci,ma koliko da je pijan, i sto je previse zbunjena da zna sta da radi.Prijala joj je njegova toplina i njegove ruke snazno obmotane oko nje.Zelela ga je kao i uvek.Zelela ga je od trenutka kad ga je zavolela i jos uvek ga zeli.Cesto se budila sa ukusom njegovih usana na svojima,osecajem njegovih ruku po sebi,ali nije si dozvoljavala da je masta ponese,znala je da je i to nesto sto je zauvek izgubila kao i pravo da mu bude zena,a svojoj cerki majka,i nije ga krivila zbog toga.Krivila je sebe,bila je glupa i nije znala da ceni sta ima,ali je znala da bi opet postupila isto,pre nego sto bi mu dala da izazove nekog prevaranta na dvoboj zbog nekoliko reci,ma koliko da su lazne.To je po njoj bilo glupo dokazivanje casti,i u stvari nije nista dokazivalo.I dalje je zmurila trudeci se da dise normalno.Zelela je da se jednostavno privije uz njega i zaboravi ko je na neko vreme,da u svojoj glavi jos jednom bude Sarah,a pitala se ko ce biti u njegovoj.Pitala se da li njene slike i taj nakit znaci da je ipak ne mrzi toliko,da oseca prema njoj bar neka romanticna osecanja.Nije imala hrabrosti da otvori oci. "Ja...Gospodine ja sam samo sluskinja." Rekla je jedva cujno,poput daha,najtiseg sapata. "To nije u redu...Vama treba neka dama...Ja...ne..." Nije mogla da zavrsi.Trnci su joj prolazili kroz telo,nije mogla da se pomeri,sto zbog njegove ruke oko sebe,sto zbog drhtavice uzbudjenja koja je pocela da joj potresa celo telo.Trudila se da smisli nesto logicno i da mu to predoci,da mu pokaze kako to ne sme da uradi zbog sebe,ali je tesko bilo da nadje prave reci kada joj je tako blizu,a ona ga tako zeli.