Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 12 of 40]

1Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Sat Nov 12, 2011 9:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Eli je gurnula svoje cebence,pa je ona bolje ususkala i sklonila joj pramen kosice sa lica.Devojcice su se ucutale,pa su i one gledale kroz prozor i zadremale,ona je i dalje posmatrala Fransou,oprezno da moze da skrene pogled ukoliko pogleda u njenom pravcu.

276Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Fransoa se nasmešio i seo pored Aurore. "Siguran sam da će prestati." Možda bi bilo dobro da raširiš salvetu kako ne bi uprljala haljinu. Nasmešio se gledajući u salvetu pa u Auroru. Na njenoj salveti umesto ukrasne šnale bio je PRSTEN.

277Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:18 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila mu se.'Mislim da si u pravu.' Htela da rasiri salvetu kada je videla prsten. 'Sta je ovo?' Upitala je ushiceno.

278Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Meni se čini da je verenički prsten." Gledao je u nju.

279Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je odusevljeno.'Tako si me iznenadio!' Stavila je ruku preko usana gledajuci u njega. 'Tako je divan!Ja...Oh Franosa!'

280Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ustao je od stola i uzeo prsten pa je klekao i uzeo joj ruku u svoju. Pogledao je u nju sa smeškom na licu. "Pa, želiš li da se udaš za mene?"

281Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:44 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Fleur i Simon su se smeskali.'Znao si za ovo?' Sapnula mu je.'Naravno.' 'Pokvarenjace.' Nasmejao se.'Tajna.'
'Naravno da zelim!' Uzviknula je veselo gledajuci ga u oci.

282Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se i stavio joj prsten na ruku.

283Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 10:54 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sarah je bas tada usla u sobu sa posluzavnikom sa casama za sok i sve je ispustila,razbivsi ih u paramparcad.

284Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 11:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Trgao se kada je čuo lomljavu i okrenuo je glavu u pravcu buke. Pogledao je u Tanyu i krhotine stakla koje su bile svuda po podu. Uspravio se i otišao do nje ne hajeći za to što to nije u redu. "Jesi li dobro? Da se nisi posekla?" Uzeo joj je ruke i pregledao ih.

285Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Mon Nov 28, 2011 11:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Dobro sam...Izvinite..." Promucala je tiho. "Izvinite.Nisam...Nespretna sam...Izvinite." Promrmljala je gledajuci u staklo dok se borila da zadrzi suze.Znala je da ce se to desiti,ali videti do i znati je nesto sasvim drugo.

286Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 3:51 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio joj se "U redu je. Nije ništa strašno. To su samo čaše. Idi da se malo odmoriš, a Lola neka sredi ovo da se deca ne povrede dok se igraju." Još uvek ju je držao za ruke i to mu je na neki čudan način prijalo i slalo mu varnice kroz telo.

287Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 7:24 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Simon i Fleur su ga gledali zacudjeno dok je Aurora bila krajnje ljubomorna,umesto da bude tu sa njom,upravo je zaprosio,on joj drzi ruke i smiruje sluzavku.To joj se nikako nije svidjalo.Jos od Elenorinog krstenja joj je smetala,ali sada je prevrsila meru,trebala je da dobije grdnju,strasnu da joj pare za te case uzme od plate,a on je jos tesi.Necuveno!
Eli je potrcala ka njoj.'Mama?'. "Ne!" Kako je vec cucala kad se sagnula da pokupi staklo klekla je na kolena,ne obaziruci se na to ima li stakla ili ne i gurnula Eli kada je dosla do stakla,da se ne posece,Eli je stala i pogledala je u nju pa u staklo. "Idi kod dece Eli,poseci ces se." Tek kada je krenula da se vrati u cucanj,osetila je komadice stakla na svojim nogama,i stisla zube jer je zapeklo.

288Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:18 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u njih dve. Začudilo ga je kako je ona tako brzo reagovala i gurnula dete da se ne poseče, a on nije ni obratio pažnju da je ona tu. "Fleur vodi je kod ostalih ne želim da se i ona povredi." Fleur je ustala od stola i uzela Eli koja je gledala u njih dvoje. Opet je pogledao u Tanyu pa u staklo. "Baš si nepažljiva." Na zaprepašćenje svih u prostoriji on ju je uzeo u naručje i poneo u kuhinju. "Pozvaću doktora. Posekotine staklom mogu biti opasne." Kada ju je uneo u kuhinju Lola mu je pritrčala. 'Šta se desilo? Zašto je nosite?' Pomislila je da je možda on shvatio da je ona Sarah i da su se pomirili. "Ispustila je poslužavnik i posekla se da bi spasila Eli." 'Oh', uzdahnula je razočarano. 'Ja ću to da sredim.'

289Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 8:15 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
I sama se iznenadila kada je podigao."Dobro sam stvarno." Promrmljala je trudeci se da ne razmislja o tome kako bi volela da mu stalno bude u narucju i o tome kako su mu ruke snazne kao sto su i bile.Gledala je u pod iako je zudela da ga pogleda. "Ne morate da zovete doktora."
Aurora se penila od ljubomore,trudila se da izgleda mirno iako joj je tesko polazilo za rukom.

290Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 8:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Spustio ju je da sedne i pogledao u Lolu. "Javi mi, ako bude bilo potrebno da zovem doktora i pošalji nekog da pokupi staklo." Klimnula je glavom. 'U redu, gospodine.' Otišla je do Sarah-e.

291Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 8:30 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula i pogledala u sake pa u kolena,imala je par posekotina,nisu joj se cinile narocito opasne."Zaprosio je."

292Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 8:35 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Vratio se u trpezariju i otišao kod Elenore. Lola je pogledala u Sarah-u i nije znala šta da joj kaže.

293Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 8:42 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odmahnula je rukom."Nema veze,to je bilo i za ocekivati,ali opet...ne znam,zabezeknula sam se i...samo mi je ispalo iz ruku." Uzdahnula je."Daj mi taj alkohol pa da se vratim kod Eli,necu joj upropastiti rodjendan."

294Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:00 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pružila joj je bočicu sa alkoholom. 'Gospođo...' Krenula je pa je stala, ali je ipak nastavila. 'On više nije Vaš muž.'

295Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:02 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala je tuzno."Lola svesna sam toga.Rekao je da ce da nadje novu majku za Eli i nasao je,i ne mogu da joj nadjem manu,Aurora je dobra gospodjica,i nemoj da mi persiras,nisam ja nikakva gospodja." Odmahnula je glavom i uzela alkohol i polako stavila na kolena,stisnuvsi zube.

296Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:16 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Njoj se Aurora i nije nešto sviđala. Mada njoj se nijedna žena i nije sviđala za svog gazdu osim gospođe.
Fransoa je uzeo Eli u naručje. "Dođi kod tate." Ona ga je zagrlila i stavila mu glavicu na rame. 'Mama?' "Mama je dobro."

297Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:19 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uh ovo stvarno pece." Pogledala je u plafon da joj se suze ne sliju niz lice.Pogledala je svoje ruke i kolena i ustanovila da su dobro.Ustala je,malo je peckalo ali nije bilo strasno.Kad se vratila u dnevnu sobu videla je da je staklo vec pokupljeno."Izvinjavam se." Rekla je svima za stolom,misleci na to sto im je poremetila rucak.

298Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Fransoa ju je pogledao. "Idi da se odmoriš. Leah će da preuzme usluživanje."

299Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:28 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nema potrebe gospodine.Dobro sam,ono se nece ponoviti.Ne zelim da unustim zabavu." 'Mama?' Eli se nasmesila. Aurora je presekla pogledom. 'Kao da vec nisi.' Promrmljala je.

300Fransoa's House - Page 12 Empty Re: Fransoa's House Tue Nov 29, 2011 9:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Tanya, rekao sam ti da ideš u krevet i to ćeš i da uradiš. Ne protivreči mi." Gledao je u nju.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 12 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next