Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 16 of 21]

1Gradovi - Page 16 Empty Gradovi Sat Oct 08, 2011 7:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Gradovi u kojima stanovnici pecina idu u pohare.

376Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 9:21 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u čoveka koji je ležao na ulici brišuću krv iz nosa. "Vidim", podigao ju je sebi u naručje. "Idemo u hotel." Krenuo je nazad uz ulicu ka hotelu.

377Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 9:22 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Sta cemo sa njim?" Upitala je tiho jako ga grleci.

378Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 9:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nećemo ništa. Ne mogu da prijavim nekog svoje vrste ma koliki gad bio. Sklonićemo se i nećemo nikom reći šta se desilo, a sutra ćemo već biti daleko." Stigli su ispred hotela. "Uhvati se za nogu i pravi se da si je uganula."

379Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 9:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ali moze jos nekoga da napadne sutra,kasnije,duse nemaju kako da se brane.Nemaju tebe ili nekoga da ih odbrani.Sta ako ih ubije?" Upitala je panicno.Do tada nije znala da Ian ima toliko izrazen osecaj za 'svoje' i 'njihove'.Shvatila je ono sto je Dzeb rekao da ljudi nisu racionalni i da oni vrednuju posebnu osobu.Shvatila da ga Ian nece prijaviti samo zato sto je covek iako je napao i spasio je iako ona nije covek,ali sta je sa nekim drugim.Cutala je i razmisljala.Trudila se da namesti pocepanu bluzu i gledala u svoja kolena.

380Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 9:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Znao je da je ona u pravu, ali nije znao kako to da uradi. Kako nekog da preda Dušama kad se svi oni kriju i beže od te sudbine. Ali njene reči kako bi mogao još nekog da napadne ili pak da ubije jasno su mu stavile do znanja da Duša neće moći da se odbrani. Da će to moći da urade samo Tragači jer imaju oružje. Na recepciji je rekao da je uganula nogu pa ju je odneo u njihovu sobu. "Odoh na recepciju po lekove po koje mi je recepcionar rekao da odem." Izašao je iz sobe i otišao po lekove, a onda je otišao do telefona. Malo se premišljao, a onda je uzeo telefon i prijavio šta se desilo. Nije im rekao gde su oni i kako se zovu. Zatim se vratio u sobu.

381Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 9:45 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je zacudjeno za njim.I ona i on su znali da ona nije uganula nogu i da joj ne trebaju lekovi.Nije joj se svidjalo sto tumara sam u mestu punom dusa.Lezala je gledajuci u plafon i razmisljala o tome ko je ona,sta je.

382Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 9:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Prijavio ga je jer nije mogao da dozvoli da neko dobar kao što su Lunja i Sunčica doživi sudbinu od koje je on spasio Lunju. Znao je da nisu sve Duše zle, da ima izuzetaka, kao što je njegova partnerka. Partnerka, to ružno zvuči. Ona mi je žena. Ušao je u sobu i spustio lekove na sto.

383Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 10:00 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Vratio si se." Pogledala ga je ne pitajuci gde je bio i nastavila da gleda u plafon.

384Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 10:01 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Jesam", došao je do kreveta i seo. "Kako se osećaš? Da li te je povredio?"

385Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 10:03 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odmahnula je glavom."Stigao si na vreme." Protrljala je mesto na nadlaktici gde je drzao. "Verovatno imam modricu,ali nije strasno."

386Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Wed Oct 19, 2011 10:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Spustio je ruku na njen obraz. "Izvini što sam te ostavio samu. Nije trebalo to da uradim. Nije ni trebalo da izlazimo."

387Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 6:46 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Nemoj." Pogledala ga je u oci. "Molim te nemoj da se izvinjavas.Ja sam trazila da izlazimo,i ja sam trazila da udjemo u reku i isto tako sam ja trazila da me ostavis samu i da mu ja pokazem put.Nisi uopste kriv i nemoj da se izvinjavas.Ovo vece je bilo divno,pre ovoga naravno." Bila je smirena trenutno,ali je opet bila nekako otsutna.

388Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 4:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Znam, ali ja sam pristao na sve tako lako. Posebno na to da odeš sama sa njim, a nisam trebao."

389Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 4:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Iane nisi ti kriv.I neka ostane na tome.Vece je bilo divno,skoro sam naucila i da plivam,ne zelim da se izvinjavas."

390Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 4:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Legao je pored nje i zagrlio je. "Više te nikada neću ostaviti samu."

391Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 4:41 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."Nemoj da preterujes." Rekla je tiho i zagrlila ga privivsi se uz njega.

392Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 4:53 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Pa ne mislim baš 'nikada'. Više mislim na to kad negde izlazimo."

393Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 4:56 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Znam." Rekla je tiho.Nije ni shvatila da ponovo place. "Tako sam se uplasila."

394Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 5:01 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ššš", privio ju je uz sebe. "Sve će biti u redu."

395Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 5:04 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Znam." Promucala je i cvrsto se uhvatila za njega.Pocela je da se trese sto od toga sto joj je bilo hladno jer jos nije skinula mokru odecu,ali vecinom jer je prolazila jeza kada je pomislila na ono. "Mrzim da se osecam tako bespomocno."

396Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 5:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Čvrsto ju je grlio. "Dušo to je normalno osećanje. Nisi mogla ništa da uradiš i ne zato što si nežna već zato što si žena i onakvi ljudi kao što je on ne poštuju žene. Ali ja ću da te štitim."

397Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 6:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kada joj je to rekao pocela je da jeca."Znam...volim te." Rekla je tiho.Nije joj bilo drago sto place pred njim,ali sada nije mogla da se zaustavi.

398Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 7:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"I ja tebe", poljubio ju je u kosu pa ju je podigao sebi u naručje. Malo ju je ljuljao kako bi se smirila. "Moraš da se presvučeš."

399Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 7:37 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Samo je klimnula glavom.Trudila se da smiri disanje.Suze su joj lagano isle niz lice,ali su i one stale nakon nekog vremena.

400Gradovi - Page 16 Empty Re: Gradovi Thu Oct 20, 2011 7:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Polako joj je skinuo mokru odeću i odneo je do kupatila da se istušira kako bi se zagrejala.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 16 of 21]

Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next