'Izvinite?' Cula je glas iza njih i stegla ga za ruku. "Da?" Rekla je tiho. "Ko je tamo?" Okrenula se ali je bio mrak. "Ako neko naidje idi u hotel." Sapnula mu je jedva cujno. "Ili se 'sakrij' ovde negde,naci cu te." Rekla mu je 'na uvo'
'Malo sam se zagubio ovde,da li biste mogli da mi pokazete put do grada?' Lunja je pogledala u Iana."Samo budi u parku,na svetlu moze da vidi oci." Sapnula mu je. "Ni mi nismo odavde,ali mogla bih da vam pomognem da izadjete odavde,moj partner mora nazad jer je umoran." 'Oh..pa ako vam nije problem puno bi mi znacilo.' Rekao je dok se polako priblizavao. 'Ja sam Doby.'
Ćutao je mršteći se. Nije mu se sviđalo da je ostavi samu. Nije hteo da ide u hotel bez nje pa je rešio da kad već mora da je ostavi onda će da je čeka u parku.
'Uredu onda.Hvala na pomoci.' Lunja je pogledala u Iana."Vidimo se kasnije." Rekla je znacajno,a zatim se okrenula Doby-ju."Nema na cemu,tu smo da se pomazemo.Mi smo dosli ovim putem." Pokazala je u smeru odakle su dosli.Znala je da ako odbije da pomogne da ce to drugoj dusi da bude sumnjivo i moglo bi da izazove pometnju.