Lola je umila i trudila se da je smiri.Neko vreme nije uopste mogla da razmislja,a onda je polako dosla sebi i shvatila sta je uradila i sta se desilo.Duboko je udahnula i ustala.Lola se uplasila da ce ponovo kod njega i krenula je da je zaustavi jer se bojala da bi mogli oboje danastradaju.Nije znala sta da ocekuje.Ali je ona samo otisla do kutije sa nakitom i uzela svoj medaljon."Ja sam ga dobila od majke,molim te stavi joj ga,Fransoa nece videti,on je ne presvlaci nego ti,nek joj bude ispod benkice,s ako bude znala da joj je ta druga maceha,a ne majka reci joj nesto lepo o meni." Rekla je trudeci se da se ponovo ne rasplace.'Gospodjo...' "Lola ne moras nista da mi kazes.Ako se plasis njega ne moras to da uradis,ali ja to ne moram da znam,stvarno.Hvala ti na svemu.' Poljubila je u obraz na sta je Lola pocela da place.Sarah je uzela samo par radnih haljina i dve ogrlice koje joj nisu puno znacile i koje je nameravala da proda,a zatim je iz stare Eline sobice uzela njenu igracku i jedno odelce.