"Imam osečaj,da sam ovde več par dana." Namršti se. Za par minuta Carlisle se vratio u bolnicu.Sestra mu je rekla,da ga neko traži njegova unuka.Hodao je niz hodnika i ugledao Nessie.'Nessi? Šta češ ti ovde?' Gledao je čas u nju,čas u njega.
"Pa nije baš toliko dugo." Pogledao je u Carlisle-a "Bio sam u šumi i naišao sam na nju. Činilo mi se da joj nije dobro i zamolila me je da je dovedem u bolnicu i potražim vas."
'Hvala vam,što ste joj pomogli,' nasmešio se.'Dođi Nessie,da vidimo šta ti je.' Pruži joj ruku,da ustane."Može on doči sa mnom? Mislim...ipak mi je pomagao i bio je neko vreme sa mnom ovde." Rekla je i nadala se,da če zvučat kao prijateljski poziv.
"Nema na čemu", pogledao je u Nessie dok je ustajala sa stolice. Iznenadila ga je sa svojim pitanjem koje je postavila svom dedi pošto je rekla da ne želi da mu bilo šta objašnjava. Carlisle ih je pogledao oboje malo sumnjivo, ali je klimnuo glavom. 'Može.'
Pogledala je u njega dok je hodala za Carlisle-om.Što? Čudnije bi bilo,da nisam ništa rekla.Spitavao bi me sigurno u ordinaciji.Nalčice sumljivo te je pogledao. Ugrzila se za usnu kad je videla Carlisle-ov pogled. Želela ga je držat za ruku ali bi za Carlisle-a izgedalo nekako....čudno.Stavila je ruke u džepove inastavila hodat. C. (mrzi me pisat celo ime xD) je otvorio vrata svoje ordinacije i pustio jih unutra.
Išao je za njima i slušao je njene misli. Ništa. Samo mi je delovalo malo čudno. A ovako neće moći da te ispituje jer sam ja tu. Pametna ideja. Nije mi prvi put da me neko tako gleda. Blago se osmehnuo zbog njenih ruku koje su čas bile u džepovima, a čas van. Ušao je u ordinaciju posle nje, a Carlisle je zatvorio vrata.
Jeste.Sigurno si se več naviknuo na to kako te gledaju kad... 'Sedni ovde Nessie,'prekinuo je C. njeno razmišljanje i pokazao na stolicu.Sedne na stolicu i stavi ruke u krilo. Carlisle je sednuo na svoje mesto i stavio ruke na radnistol.'Kaži mi sad,zašto si došla ovde,' nasmešio se. "Nekako se čudno osječam,loše mi je i imam trenutke kad bi sve povratila."Rekla je i sačuvala svoje misli od pre za sebe.