Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 14 of 40]

1Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Fri Aug 19, 2011 6:06 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

"Pa dobro,ali mozda bi mogli da citamo 'Put oko sveta za 80 dana' ?"

326Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Tue Sep 06, 2011 10:10 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Možda i ne bi. Priznao sam joj da je volim tek kada mi je rekla da je trudna. Ćutao bih i dalje i spavao u drugoj sobi da se to nije desilo. Znam da je jaka, ali ceo dan ne otvara oči i ne reaguje. Bojim se da ću je izgubiti i to ne bih podneo."

327Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Tue Sep 06, 2011 10:13 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Ona bi vama rekla nesto da se to nije desilo.Ali ne mozete sada to promeniti.' Uzdahnula je. 'Gospodine ona ne bi htela da vi odbacite dete iz bilo kog razloga.Zeleli ste ga i dok ste mislili da je tudje,a sada je ne zelite."

328Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Tue Sep 06, 2011 10:20 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nažalost ne mogu", tiho je uzdahnuo. "Da, želeo sam dete, ali nisam znao šta će joj rođenje deteta učiniti. Ako se oporavi, obećavam da je više nikad neću taći i neću učiniti ništa od čega bi opet ostala u drugom stanju."

329Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:47 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Namrstila se.'Do je ludost gospodine.Bas danas smo pricale o drugom detetu i ta ideja joj je bila tako draga.Ne mozete donositi izbore umesto nje.Ona je zelela to dete i volela ga neizmerno,vi morate isto to da uradite.' Rekla je a zatim cula da beba place.'Ja mogu da je cuvam i pazim,cak i da je volim,ali to nije isto kao ljubav oca i ljubav majke.Vi to morate da shvatite.Znam da cak i kada bi se desio i najgori slucaj vi bi ste se postarali da ima sve,kao sto imaju i 'Fleurina' deca,ali to ne moze nadomestiti ljubav gospodine.Sada me izvinite.' Naklonila se i otisla u deciju sobu.

330Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 6:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Ćutke je pogledao za njom kad je izašla iz sobe. "Neću drugo dete, ja hoću tebe. Neće mi smetati, ako se budeš naljutila na mene zbog te odluke, ako me budeš ignorisala i ne budeš htela da pričaš sa mnom. Biće mi dovoljno da znam da si zdrava. Samo to mi je važno."

331Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 6:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Lola je otisla u deciju sobu i uzela bebu.'Ti si bas nervozna danas.' Rekla je nezno ljuljuskajuci je.'Bice sve dobro.Ne brini se ti nista.'

332Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 6:56 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u Sarah-u koja je i dalje ležala tako mirno pa je pogledao ka vratima odakle se i dalje čuo bebin plač. Ustao je iz kreveta i izašao iz njihove sobe pa je otišao u dečiju sobu.

333Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:00 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Okrenula se kada je cula da je neko usao i bilo joj je mnogo drago sto ga vidi tu."Shhh." Nastavila je da gega bebu.

334Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:01 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Bio je tih i lagano joj je prišao i pogledao u bebu u njenom naručju.

335Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:04 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Okrenula je bebu tako da moze da joj vidi lice.'Hocete da je uzmete?' Upitala je tiho.

336Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u bebu. Hteo je da je uzme, ali se bojao da je dodirne pošto je bila tako mala. Malo se premišljao pa je klimnuo glavom.

337Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:14 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogledala ga je srecna sto nece odbaciti cerku i polako mu je spustila na ruke.'Samo pazite na glavicu.' Rekla je nezno gledajuci ih oboje.

338Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:24 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Klimnuo je glavom shvatajući šta mu govori. Polako ju je uzeo pazeći na glavicu i privio je uz sebe. Blago se osmehnuo gledajući je.

339Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:30 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Beba je prestala da place.Lola se nasmesila na to.'Ima vase oci.'

340Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:34 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se setivši se Sarah-ine i njegove rasprave čije bi oči trebala da ima. "Pa Sarah-i se ispunila želja", rekao je tiho.

341Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:36 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Postoji mogucnost da ce da se promene i potamne kada poraste.' Rekla je predpostavljajuci da on zeli da lici na Sarah-u.

342Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"To bi bilo lepo", naherio je glavu na stranu gledajući je, a onda je sagao glavu i nežno je poljubio u glavicu.

343Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:44 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Beba ga je gledala i pocela da mase svojim rucicama koje su bile stisnute u pesnice.'Kosica joj se cini tamnija od vase,tako da je to sasvim moguce.'

344Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:54 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se na njene maljušne pokrete posmatrajući je. "Ja sam hteo da ima Sarah-inu kosu, ali ona kaže da crveno ne ide uz plavo."

345Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 7:57 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
'Pa mozda nije uobicajeno,ali tesko da ne ide,a u svakom slucaju videcemo.' Nasmesila se blago gledajuci ih,dok je beba nastavila da mase rucicama.

346Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 8:05 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u svoju ćerku koja još uvek nije imala ime zato što joj ga nisu dali. "Elenora." Pogledao je u Lolu "Reci doktoru da u krštenici napiše ime Elenora."

347Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 8:08 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnula je glavom.'Elenora.Divno.' Rekla je odobravajuce.Bilo joj je poznato to ime,ali nije mogla da se seti odakle tacno.'Reci cu mu odmah sutra.'

348Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 8:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ali nek joj ubaci i Sarah kao srednje ime." Polako joj je vratio bebu. "Idem kod Sarah-e.

349Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 8:15 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pazljivo je prihvatila bebu i klimnula glavom.'Uredu gospodine.' Pogledala je Elenoru i videla da maltene spava.Jos malo je ljuljuskala,a zatim stavila u kolevku.

350Fransoa's House - Page 14 Empty Re: Fransoa's House Wed Sep 07, 2011 8:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Izašao je iz dečije sobe i vratio se u njihovu kod Sarah-e. Legao je u krevet i uzeo je za ruku.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 14 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next