*Baš je lepa *___* dobar izbor.*
Ponovo je pogledao u Merideth i svoju kćerku koja je mirno ležala u njenom naručju. "Njena soba je odmah do naše." Pogledao je u doktora kada je ovaj spomenuo dadilju. "Zapravo, nećemo tražiti dadilju. Sarah želi da sama brine o detetu, a Lola će joj pomagati." Sledio se kad je čuo njegove reči. 'Ne znam kako ovo da vam kažem gospodine.' Odzvanjalo mu je u glavi. Gledao je bledo slušajući doktorove reči koje su ga polako ubijale sa svakom sledećom izjavom o zdravstvenom stanju njegove žene. Srce mu je i dalje lupalo kao ludo, ali ne od sreće. Sad je sreću zamenio strah i tuga. Počeo je da vrti glavom i pridržao se za komodu u hodniku kako ne bi pao. "Hoćete da kažete da bi Sarah mogla da umre? Ne, ne , ne, mora da postoji nešto što možete da uradite da joj bude bolje. Mora!" Pogledao je u doktora sa tugom u očima. "Sarah ne može da umre. Ona mi je sve, sve što imam, ne mogu da živim bez nje. Molim vas, učinite sve da je spasite. Novac nije problem, platiću sve troškove lečenja, sve što treba, samo da njoj bude bolje. Molim vas." Gledao je u njega molećivom očima. Nije znao šta da radi. Žena mu umire i on ne može da uradi ništa da je održi u životu. Osećao se još bespomoćnije nego pre tri i više sata. Zatvorio je oči kako bi se smirio pre nego što uđe u sobu. Ali mu nije pošlo za rukom pa je odustao, pustio je komodu i ušao u sobu. Pogledao je u Lolu koja se nadvijala nad Sarah-om da joj lepo namesti jastuke. I ona je pogledala u njega. 'Gospodine...' Nije znala šta da mu kaže u ovakvom trenutku. Nije mogla da mu čestita na rođenju deteta kad je Sarah-i tako loše. I nju je to sve pogađalo i bolelo jer ju je zavolela koliko i Fransou, ali je znala da je njemu još gore. Videla mu je to u očima i na licu. "U redu je Lola." Samo je klimnuo glavom jer je znao da ne zna šta da mu kaže. Prišao je krevetu i pogledao u Sarah-u koja je mirno ležala u njihovom krevetu. Bila je bleda, kosa joj je bila rasuta po jastuku oko njenog lica, oči su joj bile zatvorene pa je znao da se onesvestila kao što mu je doktor rekao, na sebi je imala jednu od svojih nežno roze spavaćica koje je nosila pre trudnoće i da nije drhtala rekao bi da mirno spava. "Izgleda kao Uspavana Lepotica", tiho je rekao i pogledao u Lolu koja je počela da plače. Zagrlio ju je "Smiri se, Sarah ne bi volela da te vidi takvu. Idi kod bebe. Sarah želi da se ti brineš o njoj." Šmrcnula je i obrisala suze 'Biće mi čast da čuvam vašu kćerku.' Seo je na krevet i uzeo Sarah-inu ruku, prineo je usnama i poljubio. "Molim te pobrini se za doktora i Merideth. Usluži ih i... znaš." 'Znam, gospodine. Ne brinite se.' "Hvala." Klimnula je glavom i izašla iz sobe ostavljajući ga sa Sarah-om. Sagao se i poljubio je u čelo. "Dušo, probudi se. Dobili smo kćerku. Moraš da je vidiš i da je maziš. To želiš još od onog dana kada si mi rekla da ćemo postati roditelji i sad moraš to da radiš. Moraš da čuvaš našu bebu. Molim te, dušo. Otvori oči."