Kako joj se cinilo Medlin je bila na rubu suza."Pa necu valjda biti tako losa snaja?" Upitala je tiho zeleci da se nasali. 'Ne pricaj gluposti.' Rekla je ponovo je zagrlivsi.I ona je zagrlila nju,ali je trazila Luke-a pogledom.
Medlin je jos jednom poljubila.'Zelim vam sve najbolje.' "Znam." Rekla je veselo i ona je poljubila nju pa su krenule do Luke-a i Adama,gde joj je i on cestitao.
Pustio je majku da ga grli jer je znao da neće moći da se izvuče. 'Čestitam, srećo. Želim vam sve najbolje. I da čuvaš Emmu i u svemu da joj udovoljavaš.' Nasmejao se grleći je "Hvala, mama. Ne brini se, hoću."
Cestitao je svojoj mezimici i cvrsto je zagrlio,a zatim cestitao i Luke-u,rukovao se sa njim i potapsao ga po ledjima kad ga je zagrlio. 'Vec sam ti rekao da je cuvas.Mislim da ces moci to da uradis.' Rekao je tiho da ga samo on cuje.Namignuo mu je kad se udaljio od njega.
Nasmejao se Max-u i odgovorio mu istim tonom. "Moći ću. Ne brini se za nju. Volim je više od sebe i neću dozvoliti da joj se nešto desi." Namignuo je i on njemu.