( dobro ^^) - Namršti se.- Mhm.. je. Ali znaš,kao da mi to radi da me povrijedi ili nešto. Priča o svojoj vezi s tom nekom curom, poslao mi je i njenu sliku. I sve to
- Blago se osmjehne.- Sam čekam kak će mi poslati kako se ljube. - Počne se smijati.- Samo je problem što dugoo bili skupa i za to vrijeme sam ga zavoljela.
"To je najgore.. Kad voliš nekoga, a on ti slomi srce.. ne brini se, s vremenom će zacijeliti." Pogleda ju i blago se osmjehne. "Znam da je moje već zacijelilo"
Da, ali.. nije oke od mene. Samo ne znam, još uvijek sam povrijeđena kada tako nešto napravi. Najgore je što sad živi u NY i ima sve što sam ja htjela.
Isprve to ne primijeti, ali poslije to vidi pa ju uzme u naručje ispusti na krevet. Pokrije je dekom i poljubi u kosu. Onda je legao pored nje i nastavio joj milovati kosu.
"Hej", reče i protrlja oči. "Znaš li da si nešto pričala u snu? Nisam mogao razaznati o čemu.. Onda su ti suze počele kliziti. Ali, umirila si se brzo"
Pogleda ju suženih očiju. Nekada ju je znao čitati kao otvorenu knjigu, a nekada mu je bila veliki misterij. "Sigurna si? Znaš da meni možeš sve reći."