Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 29 of 40]

1Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sat Jun 25, 2011 11:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Nasmešio se i zatvorio laptop "I šta si kupila?"

701Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 8:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zinuo je u čudu i odmahnuo glavom "Ne! Volim tebe, a ne nju."

702Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 8:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnula je glavom,vidno opustenija,ali joj i dalje nije bilo drago sto ne zeli da prica sa njom o tome.

703Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 8:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Samo, stvar je u tome što... Pa njoj se nije svidela haljina koju sam nacrtao za nju." Gledao je u pod "A... a posle toga smo se posvađali oko neke druge koju je nosila i koja mi se nije sviđala i rekla mi je da sam previše ljubomoran, da ne znam ništa o modi i šta žene vole da nose i da je to in, a ne ono što sam joj ja poklonio." Namrštio se kada se setio toga "Rekla mi je da ona nije kaluđerica i da neće da nosi onakve stvari i da je bolje da modu prepustim majci." Uzdahnuo je "A onda je rekla da je bolje da raskinemo."

704Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 8:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahnula je.Prokleta da si Helena. Pomislila je i prisla Luke-u pa ga zagrlila.Nije mogla da mu kaze da se njoj svidjaju njegove kreacije kada nije videla ni jednu osim njene vencanice,a to mora da bude iznenadjenje."Luke nikada se ne bih posvadjala sa tobom jer ti se ne svidja nesto sto ja nosim." Rekla je nezno."Uvek cu prihvatiti tvoje misljenje.Ne znas koliko mi ono znaci i...ti se neverovatno mnogo razumes u modu.Ne znam ni jednog muskarca koji toliko zna o modi,to je verovatno i uticaj tvoje majke,ali morao si i sam da imas stila da bi tako nesto postigao.Sumnjam da mi se ne bi svidelo bilo sta sto bi ti nacrtao."

705Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 8:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zagrlio ju je "Prošlo je godinu dana od tad i ispao sam iz štosa. Nije to za mene. Neću više time da se bavim. Zamenio sam kuće za haljine i tako će ostati."

706Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 8:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Uredu." Rekla je pomirljivo. "Necu te terati ni na sta,imas pravo da crtas sta god zelis,ali smatram da ne moze da se 'ispadne iz stosa' kada je crtanje u pitanju,to ti je kao voznja bicikla.Nikada se ne zaboravlja." Nasmesila se.

707Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 8:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "Moguće, ali ispadneš iz trenda."

708Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:09 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Dobro ako ti tako kazes." nasmesila se.

709Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:11 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Probao sam pre nešto da nacrtam, ali uvek završim sa sličnim modelima i bojama."

710Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:17 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa to nije lose." Nasmesila se. "Jednostavno volis vise neke nijanse od drugih."

711Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:19 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Moguće, ali treba to da bude šareno."

712Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:23 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa ja ne volim bas sareno." Slegla je ramenima."Nebitno."

713Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "Ne mislim na šarenu haljinu već na veći izbor boja kod modela. A ne da sve bude plave boje."

714Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa sta fali plavoj boji?" Nasmesila se."Mozes da imas druge nijanse plave i da izgleda kao druga boja."

715Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:37 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ne fali joj ništa," nagao se preko nje i otvorio fioku pored kreveta. Izvadio je crnu kožnu fasciklu i ponovo lepo seo. "Ovako nešto?" Izvadio je dva crteža i dao joj ih.
Luke Drai's room - Page 29 Ive2261
Luke Drai's room - Page 29 Ive2278

716Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Gledala je u skice smeseci se."Da bas tako.Divne su obe...Hmm mozda mi je 2. malcice bolja,ali je i prva prelepa." Pogledala ga je. "Ovo su tvoji radovi?"

717Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:50 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se gledajući u nju. Klimnuo je glavom "Jesu."

718Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:53 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Bilo joj je zao sto je resio da vise nista ne kreira."Ovo je fantasticno.A to ti kaze buduci slikar,pa to znaci nesto." Nasmesila se.

719Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 9:59 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "Pa hvala budući slikaru." Bilo mu je drago što su joj se haljine svidele.

720Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 10:00 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmejala se."Nema na cemu." Rekla je i dalje posmatrajuci haljine.Pitala se sta je Helena nosila ako joj se ovako nesto nije svidjalo.Haljine uopste nisu bile kao za kaludjerice.

721Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Sun Jul 31, 2011 10:12 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju pitajući se da li da joj kaže da je ta haljine crtao misleći na nju dok je bila u Londonu. Kada je pokušavao da je zamisli u dugoj lepoj haljini. Bacio je pogled na fasciklu u kojoj je stajao još jedan crtež roze haljine koju je crtao kad joj je kupio prsten.
Luke Drai's room - Page 29 Ive2273

722Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Mon Aug 01, 2011 10:29 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Stvarno mi se mnogo svidjaju Luke." Nasmesila se i poljubila ga u obraz.

723Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Mon Aug 01, 2011 11:46 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se gledajući u nju.

724Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Mon Aug 01, 2011 11:49 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
I dalje je gledala crteze."Imam neku belu slicnu ovoj svetlijoj,ako se secas nosila sam je na ujka Maxovu izlozbu." Nasmesila se. "Stvarno imas ukusa."

725Luke Drai's room - Page 29 Empty Re: Luke Drai's room Mon Aug 01, 2011 11:59 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Smešio se. Dobro se sećao te haljine jer je na osnovu nje i završio drugu haljinu. "Sećam se. Hvala još jednom."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 29 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next