Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 40]

1Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Sat Jun 25, 2011 11:46 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
First topic message reminder :

Nasmešio se i zatvorio laptop "I šta si kupila?"

101Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Mon Jun 27, 2011 11:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Uzeo je njeno lice u svoje ruke "Smiri se i lepo mi reci šta se dešava pošto ništa ne razumem."

102Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Mon Jun 27, 2011 11:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimnula je glavom i duboko udahnula nekoliko puta pokusavajuci da se smiri."Znas da sam rekla svojima za tebe?" upitala je retoricki,pricala je tiho i promuklo zbog placa. "Dobila sam mail od tate...kaze da ova skola ne zadovoljava nekakve uslove i da...da hoce da se vratim kuci." suze su joj ponovo lile niz lice i nije se ni trudila da ih zaustavi.

103Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Mon Jun 27, 2011 11:43 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Klimnuo je glavom kao potvrdu. Sećao se toga. Rekla mu je u klubu da je poslala ocu mail i da mu je rekla za njega i njihovu vezu. Pustio je ruke da mu skliznu sa njenog lica i padnu dole kada je čuo šta je rekla. Počeo je ubrzanije da diše i srce mu je počelo jače lupati. "To... to znači... to znači da ideš?"

104Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Mon Jun 27, 2011 11:45 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ne zelim da idem!" rekla je jecajuci i ponovo ga zagrlila.

105Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Mon Jun 27, 2011 11:55 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Zagrlio ju je "Ni ja to ne želim." Osećao se nemoćno zato što ne može da spreči da ona ode.

106Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Mon Jun 27, 2011 11:57 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Moramo...nesto da...uradimo." rekla je isprekidano i sasvim tiho.

107Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:07 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Zatvorio je oči dok ju je grlio. I sam je znao da moraju nešto da urade i to brzo. "Udaj se mene. Znam da je rano i da smo u vezi samo nekoliko meseci..." prekinuo je rečenicu ostavljajući je da visi u vazduhu.

108Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:11 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Malo se udaljila od njega da moze da mu vidi lice,ali ga je i dalje grlila oko vrata."Ti si ozbiljan?" pogledala ga je u oci.

109Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:17 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao ju je u oči "Jesam. Hoću da se oženim sa tobom."

110Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:22 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nije znala sta da kaze na to.Zelela je da se uda za njega.Oboje su bili punoletni i voleli su se.To bi bio idealan nacin da ne mora da ode,otac je ne bi terao da se razvede to bi bio jos veci skandal nego udaja,ali bojala se da on to radi samo zbog nje.Sta ce biti za mesec,dva,tri,godinu dana?Hoce li se pokajati i reci mi kako je to uradio samo da ne bih isla? Znala je da to ne bi podnela.

111Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:29 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju napeto dok je čekao njen odgovor na njegovu prosidbu. Znao je da čak i ako ne ode i sad mu kaže ne da on neće moći da bude sa njom. Nije trebalo to da kažem. Možda me odbije i šta ću onda? Izgubiću je zauvek.

112Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:34 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Duboko je udahnula."Luke jesi li siguran da to ne pitas samo zato sto u suprotnom verovatno moram da idem?" upitala je tiho i pustila ga brisuci lice obema rukama.

113Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:43 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Kada ga je pustila otišao je do sobe i otvorio prvu fioku svog radnog stola, uzeo je kutijicu iz nje i vratio se nazad. Otvorio je kutijicu i pružio joj je "Jesam. Planirao sam da ti ga dam za godišnjicu naše veze."
Luke Drai's room - Page 5 L10038710

114Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:45 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Otvorila je kutijicu i videla prsten. "Oh Luke." rekla je trepcuci ne bi li zaustavila novu reku suza ali joj nije poslo za rukom. "Divan je."

115Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:55 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Znam da nam je godišnjica pre tvog rođendana, ali sam planirao da te tad zaprosim," gledao je u nju.

116Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 12:58 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ja...ja ne znam sta da kazem." gledala je u prsten a onda ga zagrlila "Emma Drai ne zvuci lose."

117Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:06 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se i zagrlio je "Da li to znači da pristaješ?"

118Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:11 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da znaci...naravno da znaci." nasmesila se kroz suze ne pustajuci ga.

119Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:15 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se srećno i zavrteo je po sobi.

120Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:21 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zagrlila ga je i pocela da se smeje."Pazi!Ispasce mi kutijica." rekla je cvrsce je uhvativsi.

121Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:25 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se i spustio je na pod, a potom je uzeo kutijicu od nje i izvadio prsten. Kleknuo je i uzeo je za ruku pa joj je stavio prsten. "Ovo je trebalo da bude više romantičnije."

122Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:27 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se gledajuci u prsten pa u njega "Ovo je i vise nego romanticno."

123Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:35 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Uspravio se sa poda i poljubio je.

124Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:36 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvratila mu je poljubac i ponovo ga zagrlila."Sta ce ti reci tvoji roditelji?" upitala je tiho.

125Luke Drai's room - Page 5 Empty Re: Luke Drai's room Tue Jun 28, 2011 1:46 am

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nemam pojma, ali da se bune neću im dozvoliti," nasmešio se.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 40]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next