1 Lucy in sky Wed Jun 22, 2011 8:33 am
belive.in.us.<3
Lucyin dugogodišnji dečko James je mladi odvjetnik s kojim dijeli stan u Londonu i naizgled ljubav njezinog života. I baš kada stvari ne mogu izgledati bolje, Lucy otputuje u Australiju gdje je provela svoje djetinjstvo, na vjenčanje svojih najboljih prijatelja Molly i Sama (za kojim je nekad i sama ludovala). Međutim, na letu za Sydney događa se nešto što započinje dramu cijele knjige, Lucy prima SMS s Jamesovog broja, a poruka je očito od njegove ljubavnice koja joj stavlja do znanja da je James ipak samo njen i da joj nabija rogove. Od tog trenutka Lucy je rastresena i ne zna čemu vjerovati, no Kupidu ne treba karta da bi putovao i on je već čeka po dolasku u Australiju gdje se Lucy ponovno sreće sa Samovim zgodnim i šarmantnim bratom Nathanom koji se bavi surfanjem i u kojeg se zaljubljuje. Cijelo vrijeme pričaju viceve, o raznim stvarima u životu itd.Oni na početku jedan drugome ne pokazuju znakove zaljubljenosti već su potajno zaljubljeni jedan u drugoga. Nakon povratka u Englesku, Lucy sve više fali Nathan. Nakon nekog vremena se sve češće počne ćuti s njime i pričati o raznim stvarima. Tako joj jednom prilikom kaže da će doći u London. I tako dalje.. - Mi počinjemo s letom pa onda dalje
Lucy
James
Molly
Sam
Nathan
Zoey ( Jamesova ljubavnica)
Tamy ( Mollyna mlađa sestra)
Cloe ( Lucyne najbolje prijateljice)
Tara( također)
Tom ( Jamesovi prijatelji)
Wiliam
Jerry