Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 8]

1Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Sun May 29, 2011 7:50 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
First topic message reminder :

-Spavali smo zajedno-Smije se

26Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 6:35 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
*pocne da se smeje* ''Depilirala?'' *cepa se*

27Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 6:36 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Aha,Jos mi i danas odzvanjaju moji bolni krikovi-smije se

28Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 6:41 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"A jadan moj Dorian. " *smeje se* "Ja sam Kurtisu depilirala noge sa Ritom. A Kurtis je naše majmunče,mislim čovek je, ali je čupavac.." *smeje se*

29Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 6:42 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-O boze-...smije se
-Ili,moje sam starce nasao dok su radili ono-smije se

30Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 6:45 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
" O Bože." *smeje se* "Još neštooooo?"

31Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 6:46 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Hm..ima mnogo toga.Kada sma prvi put prekinuo s curom,plakao sam se

32Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 6:49 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
''Plakao? Sto?''

33Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:06 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Neznam-smije se

34Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:36 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
*nasmeje se* "Ammm...Šta si mislio o meni prvi put kad si me video?"

35Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:37 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Divna zena-

36Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:38 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Žena? Što divna?" *smeje se*

37Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:38 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Jer si mi bila divna-smije se

38Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:39 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Na koji način?"

39Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:39 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Na sve moguce nacina-

40Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:41 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Uuuuuuuuuuuuuuui..Baš od početka?" *nasmeši se*

41Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:45 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Mhm,Od samnog pocetka-

42Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:46 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
*zagrli ga* "A kakva sam ja bila na početku...oh. " *priseća se* "Odma sam se zaljubila u tebe,ali sam mislila da ćeš biti sa Emilie."

43Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:47 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-S njom-namrsti se-Nikad

44Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:48 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Hmm..Pa tako sam na početku mislila. A tii?" *smeje se*

45Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:49 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Svidjela si mi se-

46Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:50 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Na početku?" *smeje se i slatko ga pogleda* "Msm..Odmah?"

47Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:53 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Aha.Prvo kad sam dosao mislio sam_Uff,sila mi je na zahod.-smije se

48Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:55 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Sila mi je na zahod ?" *ponovi njegove reči i začudi se* "Šta?"

49Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:57 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Prvo kad sam usao u kucu sam to pomislio-smije se

50Kuhinja i dnevna soba - Page 2 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon May 30, 2011 7:58 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Ne kontam. Šta ?"

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 8]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next