Podsmehnula se sama sebi sto je uopste zapocinjala tako glupu temu kad im se priblizio gospodin Christian i potapsao Fransou po ramenu uprkos tome sto su usred plesa.
"Pa kao što si rekao moja je supruga i mogu da je monopolizujem koliko god hoću, ali, ako ona," pogledao je u nju, "hoće da pleše sa tobom, nemam ništa protiv." Malo sutra nemam. Nadao se da ona neće pristati na ples.
'Nema potrebe da budete neprijatni' Nasmesio se namerno provocirajuci 'Pa gospodjo?' Kao da se tek tad ukljucila u razgovor "Pa ovaj..." pogledala je u Fransou ne znajuci kako da ga odbije.
Nije bas imala iskustva u odbijanju "Radije bih otplesala jos koji ples sa svojim suprugom ako nemate nista protiv." rekla je trudeci se da zvuci uctivo.
"Hajmo kući. Obećavam da ću Vam se odužiti za svaki ples, samo da njega ne gledam," reči su prosto izletele same. Nikad se nije tako ponašao. Bio je iznenađen svojim ponašanjem. Da li je moguće da sam ljubomoran?
Gledala ga je iznenadjeno i trepnula ubrzano nekoliko puta. "Ja...ovaj...uredu." nije zelelda da se raspravlja sa njim,a i da ostanu a on ne uziva u tome u cemu je onda svrha.A i nije imala preteranu zelju da ponovo prica sa Christianom a kamo li da plese sa njim. "Urednu." ponovila je "Hajdemo."