"Kada sam vas videla da se prskate." nasmesila se "Svi ste izgledali tako opusteno i spokojno,i onda si poljubio Lolu u obraz,nisam cula sta ste pricali ali sam predpostavila da hoces da joj se dodvoris." setila se da je sedela na terasi i plakala taj dan jer je mislila da ce da joj trazi sazvod,ali nije to htela da mu spomene.
Pogledao je za njom. To je bio prvi put da je vidi kako se kreće po sobi samo u spavaćici. Pre toga je uvek imala i ogrtač. Prizor mu se svideo pa se nasmešio.
Bacala je pogled u ogledalu na njega smeseci se,bilo joj je malo neobicno sto je tako gleda,ali nije bilo neprijatno.Ustala je i otvorila veliki stari ormar gledajuci koju haljinu bi mogla da obuce danas.
"Pa ne moramo odmah,samo gledam sta bih mogla da obucem,a moram da zalijem bastu posle dorucka." nasmesila se i izvadila jednu haljinu za po kuci nezne crvene boje i stavila je preko stolice pa se vratila u krevet.
"Fransoa ako osetim da mi treba pomoc svakako cu je traziti." rekla je cvrsto "I svakako mi je dete mnogo vaznije od vrta,ali nema razloga da jos uvek bilo sta menjam."
"Pa uglavnom zbog Lole.Mislim da mi ne bi dozvolila da ga zadrzim da nisam bila u onom stanju kad sam ga nasla." kako je to rekla ugrizla se za jezik "Stalno kise kada prolazi pored nje a on se uvek mota po kuhinji ako je u kuci i bojim se da joj se alergija ne pogorsa." rekla je trudeci se da prometni temu.
"Pa Lola nema tu šta da dozvoljava. Ako ti želiš mače možeš da ga zadržiš. Alergična je ona i na pse, pa ih ja opet imam, ali ih držim dalje od kuće." Pogledao je u nju kada mu je spomenula svoje stanje "U kakvom si to stanju bila?"
Namrstila se proklinjuci se sto mu to nije promaklo "Pa...bila sam...u neku ruku,katatonicna.Uglavnom sada je to proslo i dobro sam." rekla je vedrije zeleci da stavi tacku na to.