"Sta bih ja mogla ovde da radim?" pogledala ga je oprezno.Dobro je znala da dame i nemaju puno posla ali osecala se beskorisno a bilo joj je dosadno veci deo dana.
'Ništa,' Lola se povukla nazad u kuhinju. U sobi gospođe i gospodina je ostavila pet paketa koje su joj uručili za gospođu. (Ti otvaraj jedan po jedan, a ja ću da stavljam sličice xD)
U kutiji se nalazi nova dnevna haljina koju joj je naručio pre svadbe. Nežno roze boje jer mu se sviđa kako joj ta boja stoji.
*Pošto nema toliko lepih haljina iz tog doba, a meni se ove modernije više sviđaju zamišljajmo da su haljine takvog tipa, ali ih malo prilagodimo tom dobu xD*
(Hahha naravno ) Nasmesila se kad je videla haljinu.Prislonila je uz sebe i otisla do ogledala da se pogelda."Divna je." rekla je naglas za sebe i stavila haljinu preko kreveta pa je otisla do sledece kutije.
"Izgleda da bas voli roze." nasmesila se i ponovo otisla do ogledala.Bio je pazljiv covek,to je mogla da zakljuci i ranije.Povrh svega dobar i brizan.Kupio joj je haljine iako je sumnjao da voli drugoga.Iako je to verovatno da bi sacuvao sopstveni ugled ali svejedno,delo se racuna.
Na sledećoj kutiji je bila zadenuta ceduljica koju je on napisao. Rekli ste da biste voleli da probate vino. Mislim da je ova haljina odgovarajuća za tu priliku. Fransoa
Procitala je poruku i nasmesila se zadovoljno. Mislila sam da je zaboravio na to. Izvadila je haljinu iz kutije i odusevila se.Bila je bas kao stvorena za tu priliku.
Smesila se kad je procitala poruku,to joj je bilo tako slatko.Nije mogla da se odluci koja joj se vise svidja jer su obe bile divne.Definitivno voli roze. smesila se jer je i ona volela roze haljine i bilo joj je drago sto su sve takve.
Na poslednjoj kutiji je stajala ceduljica sa pozivnicom. Pa kada se odlučite nadam se da ću imati tu čast da uživam u Vašem društvu na sledećem balu. Sve Vam piše u pozivnici. Fransoa
Last edited by Emma Cullen on Mon May 30, 2011 2:15 pm; edited 1 time in total