Sedi na krevetu i razmišlja kako je več 3 dana u istoj odječi.Kod kuče se je svaki dan preobukao a sad? Sad nije imao ništa svoje,da obuče.Ustao je,prišao njezinom ormaru,da vidi ima li možda neka muška odječa.
Otvorio je ormar i gledao.Nije pronašao ništa od muške odječe.Naravno Rogane,šta si mogao očekivat? pitao je sam sebe i zatvorio ormar.Možda bimogao sam iči po neku svoju odječu pomisli i siđe kako bi joj rekao, da ide u svoju kuču po odječu.
jao izvini bas sam*odmahne glavom i ustane* nadam se da se neces ljutiti ali otisla sam do tvoje kuce i uzela neke tvoje stvari,nemam muske stvari u kuci.. nikad nisam bila tako bliska sa nekim momkom *osmehne se i skloni tanjire bacajuci hranu u kantu*
pa nisi gladan rekao si da neces da jedes*slegla je ramenima i stavila sudje u sudoperu* tvoje stvari su u torbi*pokazala je na torbu koje je stajala na dvosedu*
"Ako ja ne jedem,ne znači,da nemoraš ni ti da jedeš.Mogla si slobodno,da jedeš.Hvala," okrenuo se,išao do torbe,uzeo je i vratio se u sobu,da se presvuče.