Neki barem imaju tu cast da budu princeze, i da biraju s kim ce biti i imaju najbolje, a neki *pogleda u nju i nasmije se* Neki jednostavno bivaju iskoristeni u dobrotvorne svrhe
*nasmije se* I ti zaista mislis da to mene pogada *pocne se smijati njoj u facu* Draga moja, ja to sve vec trpim godinama, i znam za sve, tako da ni sada ni u buducih 100 godina nece me biti bas briga za sve to
znam, *nasmije se* No, za njih ja ne brinem. To je nizi rang, bas kao i ti, a i nisu zakonska djeca. Tako da i da ih ima jos na stotine, moje prestolje ostaje sacuvano
*podigne obrvu i nasmije se* Hmm, ne bi bas rekla ni da je zbog ljepote, iako jesam lijepa, a ne bi bas rekla ni da je zaljubljen. Sta ostaje. Da, bogatstvo, nasljedstvo i prestolje
*nasmije se a onda promijeni izraz lica, i posto je bila jaca od nje zabije je u zid drzeci jednom rukom oko vrata* A da mi ti kazes odmah, da se ne muce drugi pokazati mom, kako ti ono smatras, glpom mozgu *nasmije se i jace je pritisne*
*princeza jaca od demonke =.= haha izvini Lelo ali tu msm da si se zajebala XD*
*lupi jo samarcinu iz sve snage* skloni te svoje prljave rucice sa mene da ih ne polomim*odgurne je* sledeci put cu ti sagoreti tu tvoju kosicu obecavam *napravi plamen u rukama i dune pa izadje iz sobe smejuci se*