Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 4 of 40]

1Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Wed Apr 27, 2011 8:26 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Pogleda ga.Primetila je da izgleda nekako...Uvredjeno? Pitala se."Hvala." rekla je i spustila korpicu na sto,pa uzdahnula "Ponovo sam rekkla nesto zar ne?"

76Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 9:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pogleda ga pa privuce noge do grudi i nasloni bradu na kolena gledajuci u ekran.

77Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 9:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Namesti jastučence na naslon i spusti glavu na njega, a onda pusti neki kviz znanja.

78Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 9:18 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
I dalje pilji u ekran iako nema pojma sta je okrenuo razmisljajuci sta se dogadja sa njima. Jutros je zeleo da se pomirimo,a sad... stegne vilicu ne znajci sta da misli.Odjednom joj padne na pamet kako je izgledala to jutro i kako se jedva suzdrzavala da ne zaplace pa pomisli da se pomirio sa njom iz sazaljenja "Ali ne bi mogao...a mozda i bi..." pomisli pomalo ocajno

79Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 9:38 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gleda u televizor trudeći se da prati pitanja i odgovore. Nije znao kuda sve ovo vodi. Bili su samo mesec dana u vezi i već su se toliko puta posvađali. Bilo mi je mnogo lakše dok mi je bila samo drugarica. Čekao sam zajedničke časove samo da je vidim i da pričam sa njim, a sad... Pa i sad to radim. Motao je po glavi i ispitivao sebe šta oseća.

80Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 9:41 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Sta bih trebala da radim ako je tako?Ne mozes biti sa nekim iz sazaljenja to ne moze opstati.Ali rekao je da me voli...mozda je...ne tako nesto ne moze da slaze... Misao joj se ne povezano izgubila dok joj je pogled odlutao na Lexa i Rovera.

81Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 9:54 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Volim je. U to sam siguran 100%. Tu nema sumnje. To ne dovodim u pitanje. Sviđa mi se, privlači me, uzbuđuje me. Volim da vodim ljubav sa njom, ali imam utisak da uvek završimo u krevetu čim krenemo da se strasnije ljubimo, a neću da ona misli da bih ja samo to hteo, da ne mogu da joj pružim i nešto više od toga. A onda kad je odbijem osećam se kao najgori muškarac na svetu jer je povređujem. Tiho uzdahne i zevne.

82Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 9:58 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kad cuje da je zevnuo prene se iz razmisljanja iako je to bio najtisi zvuk u sobi.Pogleda ga i spusti noge na pod. "Trebala bih da idem,ti ces verovatno sutra ustati rano da ides po svoje a ja trebam da zavrsim sliku."

83Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:04 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogleda ka njoj kad joj čuje glas "Ok. Da idem po njih oko 10 sati." Nije hteo da ona ide. Pa zar ne može da spava kod mene samo jedno veče čak i ako se ništa nije desilo?

84Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:08 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa ti i nije rano." nije nameravala to da kaze naglas ali nije zelela da ide,a izgovori za odlazak su joj bili prilicno slabi.

85Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa nije. Možeš da ostaneš, ali, ako nećeš..." slegne ramenima.

86Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zelela je da ostane ali nije imala osecaj da i on to zeli.Delovao joj je ravnodusno.Na trenutak se ponovo zamislila ne odgovorivsi mu na pitanje.

87Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:21 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju čekajući sa nestrpeljenjem njen odgovor, ali joj to nije pokazao.

88Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:25 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Odmahnula je glavom da razbistri misli setivsi se da treba da mu odgovori. "Izvini zamislila sam se...pa da li...zelis li da ostanem?" upita jednostavno.Nije mogla vise da lupa glavu oko toga.

89Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:31 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gleda u nju. Nije očekivao da će ga to pitati. "Želim."

90Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:34 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa onda smo se dogovorili." nasmesi se

91Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:40 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeši joj se.

92Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:43 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
I ona zevne pa odveze kosu i prodje par puta kroz nju.

93Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Thu Apr 28, 2011 10:51 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeši se na to i ugasi tv. Ustane iz fotelje i ostavi daljinski na stočić. "Hajmo u krevet."

94Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Fri Apr 29, 2011 6:41 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Klimne glavom "Hajedemo." osmehne se "Samo...moraces mi ponovo pozajmiti jos jednu majcu."

95Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Fri Apr 29, 2011 11:48 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeši se "Uzmi koju god hoćeš. Idi ti prva u kupatilo."

96Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Fri Apr 29, 2011 11:50 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Ok." nasmesi se pa uzme neku njegovu sivu majcu iz ormara i peskir i ode u kupatilo.

97Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Fri Apr 29, 2011 11:53 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasloni se na otvorena vrata koja vode na terasu, prekrsti ruke i zagleda se u zvezde.

98Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Fri Apr 29, 2011 11:59 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Izadje iz kupatila nakon 15-ak minuta,u njegovoj majci,a svoje stvari je prebacila preko ruke.Pogleda ga i ode do njega."Kupatilo je slobodno." nasmesila se "Nisam potrosila puno tople vode."

99Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Fri Apr 29, 2011 12:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Okrenuo se ka njoj kad mu je prišla i nasmešio se. "Super, brzo ću," ode u kupatilo.

100Luke Drai's room - Page 4 Empty Re: Luke Drai's room Fri Apr 29, 2011 12:05 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesi se pa prebaci stvari preko stolice i izadje na terasu.Bilo je sveze,ali ipak ne tako hladno,vedro vece.Nasmesila se gledajuci po dvoristu pa je podigla pogled prema nebu.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 4 of 40]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next