Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 10 of 40]

1Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Kuhinja i dnevna soba Wed Apr 20, 2011 5:37 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
First topic message reminder :

Kuhinja i dnevna soba(msm da su na otvorenom,xD)

226Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:39 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Hoy me he levantado de la cama
Soñando que tú estabas, dormido dentro.
Hoy he dibujado en la ventana empañada
Una cara, sonriendo
Todo lo que tengo, te lo daba por tenerte
Aquí en mi almohada,
Por salir corriendo.
Pero te me escapas
Como el agua entre los dedos
Te me escapas,
Como un grito al viento
[Refrão]
Quiero, quiero, quiero
Que se pare el tiempo.
Quiero, quiero, quiero
En este momento
Oír tu voz hablándome,
De los días felices
que aún no me diste
Y tendré...
Somos prisioneros
Y las jaulas que encarcelan nuestros sueños
Son las circunstacias
Somos el camino que hay en medio
Entre el hecho y el deseo
Somos la distancia
Todo lo que tengo, te lo daba
Por tenerte como almohada
Por sentir tu aliento
Pero te me escapas
Como el agua entre los dedos
Te me escapas,
Como un grito al viento
(Refrão)
Quiero, quiero, quiero
Que se pare el tiempo.
Quiero, quiero, quiero
En este momento
Oír tu voz hablándome,
De los días felices
que aún no me diste
Y tendré...
Quiero, quiero, quiero
Que se pare el tiempo.
Quiero, quiero, quiero
En este momento
Oír tu voz hablándome,
De los días felices
que aún no me diste
Y tendré...
Quiero, quiero, quiero
Que se pare el tiempo.
Quiero, quiero, quiero
En este momento
Oír tu voz hablándome,
De los días felices
que aún no me diste
Y tendré...
Quiero, quiero, quiero
Quiero...
Quiero, quiero, quiero
Por Tu Amor...
Quiero, quiero, quiero
Quiero, quiero, quiero
Quiero, quiero, quiero

227Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:41 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Ti slušaš Anahi?" *pogleda u njega začuđeno* "Baj d vej Divno pevaš " *iskezi se*

228Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:42 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Pa,zapravo,poznajem je jako dobro.-nasmijesi se

229Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:43 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"WADAFAK? Kako ? pričaj pričaj pričaj"

230Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:46 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Pa,prije nekih 5 godina,dosla je u moju teretanu.I ja sam joj bio trener i ono,cura je uzasno hot,i otisao sam na njezin koncert jednom,pa sam bio s njom u beckstageu.Mislim,bio sam njezin osobni trener-

231Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:48 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Blago tebi. Ja sam išla na svaki cert. Svaki put na m&g, ali bila je hladna. Kakva je bila prema tebi? Moraš nas upoznati " *zamišlja*

232Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:49 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Pa super je.Tako je pozitivna.Pa cuj,ako ostanemo u kontaktu nakog Biga ocu naravno

233Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:51 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"nije stalno bila hladna..Na nekim je bila divna.Što ne bi ostali?" *iskezi se i poljubi ga*

234Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:52 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Sta ja znam sta ce doc u tvoju ludu lijepu glavu-uzvrati joj

235Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:54 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
*zakoluta očima na komentar* "Ajde pevamo Libertad. Ti Chrisov deo, ja njen" *nasmeši se*

236Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 7:57 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Zasto ja moram biti Chris?-namrsti se u sali-Bolje mi stoje zenske uloge-zeza je i zagrli-Zezam te

237Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:00 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Hej.Ovde imaš velikog fana Chrisa.
E neću pevam." *okrene se i počne da peva https://www.youtube.com/watch?v=mlid34Ql1MU *

238Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:02 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Sta sad pjevas?

239Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:07 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Pesmu koja se puštala u baru blizu stanice još dok mi je bato bio živ" *nastavi da peva, ali malkice tiše*

240Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:08 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-nasmijesi se-U redu-

(Teica,kako Lorie izgleda?Kao Dianna,Anahi ili ona neka ?)

241Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:12 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
*nasmeši se* "Oh uspomene." *uzdahne*

(ovako : http://www.elmulticine.com/imagenes/noticias/5/patricia-monteroo-pxl.jpg
Msm može izgledati kako tebi dođe.xD Ja samo želela da je iz Španije. Wink )

242Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:15 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
(Anahi moja^^Anahina se ljepota ne moze mjeriti s tom nekom,xD,tako cu si je zamisljati)

-poljubi je-Znas sta sam sanajo?

243Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:17 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
(onda će biti Juh Portilla xD Koja je PREVIŠE slična Anahi.xd i to nije tamo neka, to mi je trenutno omiljena glumica Wink )

"Šta ?" *nasmeši se*

244Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:19 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
(OMG,iste suuu,xD ma ok,ali ne znam ja kako se zove,pa je zato zovem tamo neka^^)
-Da sam ja zavrsio u zatvoru i da si me ti dosla posjecivati-pocne se smijati

245Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:21 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Bože, bolesnog li sna.Zbog čega u zatvoru? " *zine xD*
(paaaa...izgledam kao Anai ili Diana ili Patrisija? )

246Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:23 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
(Kaoooo Anahi,ipak,ona mi je najljepsa i nekako najpozitivnija od svih <3 XD)
-Krivo osudjen...ne znam,neki si mu namjestili da sam ubio nekog,a nisam,i samo si mi ti vjerovala-

247Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:26 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"pha, inspektor da ti veruje ? To se samo u snovima dešava." *široko se osmehne*
(Okaj. Onda sam ja njena dvooooooooooooojnica xD)

248Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:28 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-smije se-Ma ti si vidjela da ja nikgo nisam ubio.Uostalom,to je i je bio san-zagrli je s ledja i ljulja-I ne znam zasto ali stalno si mi donosila slike svojih psa,da ih gledam-smije se

249Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:30 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
"Pse? " *okrene se ka njemu* "aaa...Na koga ličim? Omg kako glupo pitanje o.O"

250Kuhinja i dnevna soba - Page 10 Empty Re: Kuhinja i dnevna soba Mon Apr 25, 2011 8:31 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
-Licis?Hmmm..pa sad...Ne znam..imas kosu i oke ko Anahi...-

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 10 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next