ona tebe ne voli,shvati.I ovo ne kazem jer,jer zelim da ti naskodim i ovo nisam videla u viziji videla sam svojim ocima dok sam bila u wcu mislili su da nikog nema pa su se povatali..ali uredu ako hoces ada ti nabija rogove uredu
ne,ne kazem nisam ih videl au viziji,nego dok sam bila u wcu... usla sam u kabinu jer mi je bilo lose ,bila sam bolesna tih dana i onda sam cula kako se neko smeska itd nisam htela da im kvarim pa sam popela noge na solju i onda malo sam provirila i videla je..
ma uredu je svejedno ,nije mi prvi put.*nsloni se na zid*mislim imala sam momka ali me je istavio i jbg*nasmeje se*mikslila sam da ako povredjujem sebe da ce mi biti lakse*pokaze mu zavoje*
necu sad da pricam moju tuznu pricu,daleko od toga,samo ti kazem da se ne nerviras,skot me je ostavio kada mi je majka umrla,rekao je da ako ,majka samoubica,dete samoubica.Mozda je i bio upravu
-Prekini vise-izdere se -Da bog da se ubila onda,jer mi je odsta i tebe i tvojih zalopojki.Napokon jucer na jezeru se nisi zalila,i mislio sam,ajd bar je malo normalna.Ali tebi nema spasa.Jos jednom mi reci nesto ruzno iz tvog zivota,i zvati cu ludnicu,ok?
pa samo hocu da ti pokazem kolik ovo nije strasno*nasmeje se* ne svidjam ti se i jaka stvar.I resi to sa onom kurvom molim te.Idem na 15 minuta pa cu se vratiti zelim nesto da ti pokazem,nadam se da ce iti lepo*nasmeje se i zagrli ga*