Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Koje poklone NE pokloniti za Valentinovo Empty Koje poklone NE pokloniti za Valentinovo on Wed Apr 13, 2011 8:12 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Koje poklone NE pokloniti za Valentinovo Valentinovo_resize
ZA NJEGA:

1. CVIJEĆE
Cvijeće je inače predivan poklon, poklon koji ne treba nikakav dodatak jer cvijeće sve govori. No, ON ne razumije zašto bi na poklon dobio nešto o čemu se treba brinuti, nešto što treba zalijevati i njegovati. Ako baš želite pokloniti svom najdražem neki cvijet, neka to bude kaktus, jer o njemu ne treba mnogo brinuti.

2. ALAT
Razno razna pomagala poput bušilica, pila, ili sličnih stvarčica potpuni su promašaj. Vjerujte ne želite da ON dobije dojam kako treba konačno naučiti rukovati određenim alatom. Tim poklonom možete izazvati jedino gubitak njegova samopouzdanja.

3. ELEKTRIČNI BRIJAČ
Da ga želi već bi si ga sam kupio, stoga nemojte brzati s takvim poklonom. Budući da je većina naših čitatelja u tinejdžerskoj dobi, vaša bolja tinejdžerska polovica mogla bi se uvrijediti ukoliko mu brijanje još uopće nije potrebno!

4. KRAVATA
Svakako izbjeći! Zapamtite, ne radi se o vašem tati!

5. VEČERA
Dečki ne razumiju takve poklone, jer kada bi se ravnali prema njima svaki bi poklon trebao biti zamotan u kutiju i ukrasni papir. Znači, birajte nešto što je lako zapakirati.


ZA NJU:


1. SELF HELP KNJIGE
Knjige za samopomoć totalan su promašaj. Izbjegavajte poklone kojima joj dajete do znanja da nije savršena i da treba poraditi na sebi.

2. VEĆ VIĐENO
Ako vam je ponestalo ideja, bolje da ne kupite ništa nego da joj poklonite ono što ste poklonili svojoj bivšoj curi. To bi vašu voljenu moglo jako naljutiti.

3. IGRICE ZA PLAYSTATION/PC
Kuka kako joj je dosadno dok vi igrate svoje najdraže igrice? Bez brige, to ne znači da vam se želi pridružiti. Definitivno loš poklon!

4. KARTE ZA UTAKMICU
Ako je ikada spomenula da voli nogomet, to je učinila samo zbog vas. Nemojte joj pokvariti Valentinovo kartama za tako neromantičan događaj!

5. ZADNJA SEZONA NJENE OMILJENE SERIJE
Dosadno! Pogledat ćete tu sezonu zajedno kada se počne prikazivati na televiziji, a dotad mirujte.Koje poklone NE pokloniti za Valentinovo Normal_petittailleur-00013_large
There is a highway.Highway to hell.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum


Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com