Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 34 of 40]

1Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 02, 2011 8:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Pocne da se smeje "Da ide,prvo stavi vodu da prokljuca pa onda sipas povrce."

826Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 12:51 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju dok je ubacivala CD. Melodija mu je bila poznata. I dalje je bio zbunjen. "Šta je ovo?"

827Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 12:55 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
I dalje cuti,ali mu se priblizava prateci ritam pa stane na korak od njega i skine mantil ostajuci u necemu nalik na OVO (zanemari nakit i ovo na kosi,uglavnom nesto slicno,nisam uspela naci sta sam htela xD)

828Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:00 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Zagleda se u nju kada skine kaput i odmeri je nekoliko puta ubrzano dišući. "Nemoj mi reći da si takva išla kroz grad." Podigne pogled ka njoj.

829Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:03 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Prevrne ocima "Bila sam prvo u svojoj sobi." kaze verujuci da ce shvatiti da se tamo presvukla i ostavila kofer.Lagano je plesala u ritmu muzike sporim provokativnim pokretima skidajuci kosulju.

830Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:07 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeši se shvatajući šta ona to radi. "Obukla si se tako samo za mene i sada mi izvodiš striptiz."

831Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:08 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Da ti aplaudiram?" nasmeje se i baci kosulju na njega jos malo mu se priblizivsi.

832Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:11 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmeši se hvatajući njenu košulju pa je pomiriše udišući njen miris.

833Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:14 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesi se pa dodje skroz do njega skine snalu sa kose i nagne se nad njim i spusti usne sasvim blizu njegovih dok joj kosa pada po njemu pa se udalji.

834Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:19 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Ispusti košulju u krila gledajući u nju. Disanje mu se ubrzalo zbog njene blizine, a srce je počelo da lupa kao ludo.

835Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:23 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Polako je otkopcala kais na ovom donjem delu (nazovimo ga body XD) i ponovo mu se priblizila stavljajuci nogu pored njega pa se ponovo nagnula prema njemu i odmakla.Delom svoje sveti pitala se da li izgleda kao budala,ali ta pitanja je resila da ostavi za kasnije.

836Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:28 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju sve ubrzanije dišući sa svakim njenim pokretom. Sviđalo mi se to što ona radi, ali ga je i uzbuđivalo i činilo nestrpljivim i hteo je da može da je zagrli i poljubi.

837Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:31 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Okrenula mu je ledja i otkopcala brus pa ga polako skidala klizeci jednom pa drugom rukom od ramena na nize pustajuci ga da padne.

838Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:36 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju raširenih očiju prateći svaki njen pokret. Stegao je njenu košulju u svom krilu kada je skinula brus.

839Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:40 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Spustila je ruke do (mozda se ovo moze nazvati i sorcem xD ) sortsa i otkopcala ga pa polako svukla preko bokova,ostajuci u crvenim tangama.Kad je palo na zemlju jednu nogu je izvukla a drugom gurnula sorts pa se okrenula ka njemu i polako mu prisla.

840Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:45 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Uhvatio je za ruku čim mu je prišla kako mu ne bi opet pobegla i povukao je sebi u krila. Jednom rukom je držao njenu ruku, a drugu je upleo u njenu kosu približavajući je sebi i strasno je poljubio.

841Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:47 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvratila mu je jednakom strascu,savila je noge u kolenu otkopcavajuci sandale i dalje ga ljubeci.

842Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:53 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Pustio je njenu ruku i pomerio svoju do njenih grudi. "Hvala... i... volim te."

843Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 1:55 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Kad je otkopcala sandale svukla ih je ostajuci bosa.Kad je pustio zagrlila ga je."Nema...na cemu i...i ja volim tebe." poljubila ga je.

844Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 6:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Uzvrati joj poljubac ljubeći je sve strasnije prelazeći rukama preko njenog tela.

845Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 6:32 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzvracala mu je poljupce na isti naci. "Nedostajao...si...mi." promrmlja uz njegove usne.

846Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 6:36 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"I... ti... si meni..." ljubi je po vratu "...puno."

847Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 6:40 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Zabaci glavu polako spustivsi ruke na njegove grudi dok uziva u poljupcima.

Last edited by *Bella Swan* on Tue Apr 19, 2011 7:01 pm; edited 1 time in total

848Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 6:57 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
*Čini mi se da sam rekla da na sebi ima samo donji deo pidžame xD i mokru kosu od tuširanja.*

Izljubi je po vratu i ramenima prelazeći rukama po njenim leđima.

849Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 7:02 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
(E mars xP Sad moram da editujem -.- xD )

"Ti...valjda...mozes...bar sebe...da skines." nasmesi se i pocne da ga ljubi niz vrat.

850Luke Drai's room - Page 34 Empty Re: Luke Drai's room Tue Apr 19, 2011 7:06 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Mislim da... mogu..." podigne je iz svog krila tako da ona kleči uz njega i samo malo se pridigne i skine donji deo pidžame i povuče je nazad sebi u krilo.

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 34 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next