Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 30 of 40]

1Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 02, 2011 8:55 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
First topic message reminder :

Pocne da se smeje "Da ide,prvo stavi vodu da prokljuca pa onda sipas povrce."

726Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 16, 2011 8:29 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Gledao je u nju i želeo je da joj priđe i zagrli je. Ipak je on zeznuo stvar, a ne ona, ali nije to uradio. "Vidimo se u ponedeljak."

727Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 16, 2011 8:31 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Znala je da ne treba da odugovlaci pa je samo klimnula glavom. "Cao." Napravi korak unazad i dalje gledajuci u njega,pa se onda okrene i ode od vrata.Jos jednom pogleda njega pa Rovera i izadje.

728Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Sat Apr 16, 2011 8:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Pogledao je u nju kada je izlazila, a onda se bacio na krevet. "Ja sam idiot." Nasmešio se kada su se Rover i Lex popeli na krevet i legli uz njega. Pogledao ih je dižući se sa kreveta. Tako su slatki. "Brzo se vraćam," rekao je životinjama kao da one mogu da ga razumeju i izjurio iz sobe.

729Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 11:43 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Pozvala ga je oko pola 10h.

730Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 11:55 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Ušao je u sobu i video da životinje nisu ništa rasturile i da spavaju na krevetu gde ih je i ostavio. Spremio im je doručak, a kada su jeli odveo ih je u šetnju i potom se vratio sa njima u sobu. Dok se tuširao čuo je da mu zvoni telefon. Obmotao je peškir oko struka i izašao iz kupatila. Uzeo telefon i nasmešio se kada je video da je Emma "Halo."

731Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 11:57 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hej" nasmesi se "Izvini sto se nisam ranije javljala,al Anna je malo...blago receno uzbudjena."

732Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 12:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Ćao... Ma nema veze. Kako je prošao let?"

733Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 12:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Moj je hvala Bogu prosao super,sreca pa sam zakasnila."

734Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 12:15 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Čekaj kako to misliš tvoj? Zakasnila si?"

735Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 12:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa juce sam usled svega zaboravila da navijem sat,i probudila sam se u 5h i dok sam se spremila i dosla na aerodrom zavrsili su ukrcavanje,tako da sam morala da uzmem kasniji let,a taj na koji sam zakasnila imao je neku malo nesrecu pri sletanju,nema poginulih,ali ima povredjenih." strese se "Kako su Lex i Rover?" upita da promeni temu.

736Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 1:58 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Strese se od pomisli da joj se nešto moglo desiti. "Znači ti si dobro? Dobro su. Nisu ništa rasturili po sobi, jeli su, bili smo u šetnji i sad se igraju na terasi."

737Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:04 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Jesam." nasmesi se "Dobri su oni.Drago mi je da su nacrti preziveli." kaze roveci po koferu "Sad vec trazim sta cu oblaciti,gosti se okupljaju tek oko 8h uvece,ali moramo prisustvovati i rucku.Kako me nerviraju ova prenemaganja." uzdahne

738Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:08 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Smeje se Pa ima li nečega u koferu što je pristojno za taj prijem i ručak pre njega?"

739Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Naravno da ima,samo pristojna garderoba i jeste u koferu,osim par haljinica sto sam planirala nositi ako budem isla malo da prosajcam po Londonu,nisam odavno." nasmeje se

740Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:13 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Smeši se "A kako izgleda ta 'pristojna' garderoba koja se nalazi u koferu?"

741Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:19 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmeje se "Pa elegantne dugacke haljine,ponela sam ih 5 za 3 dana,nenormalno." Ponovo se nasmeje "Pa uglavnom se vezuju oko vrata i padaju do clanaka,mada imam jednu na bratele i jednu bez bratela."

742Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:26 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Smeje se "Malo mi je čudno da zamislim tebe u dugim haljinama. Navikao sam na miniće i pantalone. Pa ti si ponela ceo ormar tamo u London."

743Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:28 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa ne cudi me da ti je cudno,mada mogla bih jednom i to da ti pokazem." smeje se"To mi je karakterna mana,nikad ne mogu da ponesem malo garderobe kad putujem." Nasmeje se "Znas i sam koliko sam spretna,pa moram da budem osigurana."

744Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 2:39 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Pa mogla bi da mi pokažeš," smeje se. "Ma nije ti to mana. To ti je u genima i ženskoj prirodi. Vi nikada ne možete da spakujete samo ono osnovno, uvek mora biti i 2-3 rezerve. Da se nađe za svaki slučaj. A hoće li biti slika?"

745Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 6:20 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Hmm ne znam obicno sam vesta u izbegavanju blica,ali nekako me ulove na par slika." Smeje se pa cuje kucanje "Samo sekund." Kaze ne trudeci se da pokrije mikrofon rukom "Napred." Udje Anna 'Kad ces biti spremna' "Nisam ni pocela da se spremam Anna,za pola sata-sat" 'Emma pobogu pozuri.S kim to pricas?' "Umm..ovaj sa Joshom,brzo cu.Cao." kaze naglasavajuci joj da zeli da izadje "Izvini za ovo,njoj se uvek negde zuri."

746Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 6:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Sačeka da završi razgovor sa Anne. Čuje da kaže da priča sa Joshom pa se zapita zašto laže sa kim priča. "Ok. Zašto si joj rekla da pričaš sa Joshom, a ne sa mnom? Šta kriješ?"

747Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 6:59 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Uzdahne "Nisam joj jose rekla za tebe,jer bi usledio niz mucnih pitanja na koja trenutno nemam zelju da odgovaram." zastane "To ti smeta?" kaze polu kao pitanje a pola kao izjavu.

Last edited by *Bella Swan* on Mon Apr 18, 2011 7:06 pm; edited 1 time in total

748Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 7:05 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nema želju da odgovara na pitanja o meni. Gleda u crteže na stolu praveći pauzu pre odgovora. "Ne, ne smeta mi."

749Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 7:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Luk i sam znas koliko mrzim ovo putovanje,i to sto sam daleko od tebe,a pitanja ne bi uopste bila o tome sta mi osecamo jedno prema drugom nego povrsne gluposti kao ko su ti roditelji,sta planiras za buducnost,kog si 'staleza' i slicno,ne mogu da odgovaram na to." Izvuce iz kofera svetlo plavu haljinu koju je nameraala da nosi "I bez obzira sta ja kazem oni ce zakljuciti da ti nisi dovoljno dobar.Tako da ne zelim to da slusam."

750Luke Drai's room - Page 30 Empty Re: Luke Drai's room Mon Apr 18, 2011 7:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ok je. Bolje da sad prekinemo da bi se spremila za taj ručak."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 30 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next