Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 31 of 40]

1Park ^^ - Page 31 Empty Park ^^ Mon Mar 28, 2011 9:56 am

†CursedOne†
†CursedOne†
First topic message reminder :

Park ^^

751Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sat Oct 15, 2011 11:42 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."U pravu si." Podigla je glavu i pogledala ih."Bilo je tu mnogo prvih puta i mnogo lepih trenutaka kao i svadja.Roberte ne mogu da zamislim svoj zivot bez tebe."

752Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sat Oct 15, 2011 11:48 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Odlično se sećam našeg prvog puta. Bilo je nekoliko dana nakon tvog 17-og rođendana. Nisam mogao da verujem kad si mi rekla da želiš da idemo do kraja. Bio sam spreman da čekam koliko je potrebno kao što sam ti i obećao. Svađa je bilo dosta. I ja svoj bez tebe."

753Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sat Oct 15, 2011 11:50 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."Nisam mislila smo na taj 'prvi put' ali i to je jedan od mnogih." Rekla je i pogledala ga u oci. "Znam da jesi,zato sam i bila spremna da idem do kraja.Da si navaljivao,ne verujem da bih mogla da se opustim,ali bila sam sigurna da me volis i da ja volim tebe."

754Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sat Oct 15, 2011 11:59 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "Meni je baš taj 'prvi put' došao u sećanje." Gledao ju je u oči "Nisam hteo da da tako spavam sa devojkom. Hteo sam da i meni prvi put bude iz ljubavi i znao sam da želim da se to desi baš sa tobom."

755Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 12:02 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Znam,i meni je izmedju ostalih on najupecatljiviji,ali ima ih jos." Nasmesila se i pogledala ga sa puno ljubavi i privrzenosti. "To mi je bila jedna od najboljih noci u zivotu." Rekla je iskreno. "Bio si tako pazljiv i nezan.Nisam znala sta da ocekujem,ali bilo je vise od toga u svakom slucaju."

756Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 12:30 am

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se gledajući je "Znam da ih ima još. Sećam se onog kad si prvi put ti mene poljubila na terenu nakon utakmice, a kamera namerno to snimila i stavila u prvi plan na video bim." Pogledao ju je u oči "I meni je. Osećaj biti intiman sa tobom je bio tako divan. A još lepše je bilo saznanje da si samo moja. Ni ja nisam znao šta da očekujem od tog 'famoznog prvog puta' i mislim da nam je bilo lako jer smo se voleli dok neki to rade samo da 'skinu mrak'. Prvi put je bilo divno, ali mislim da je drugi put bilo još bolje."

757Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 8:07 am

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmejala se."Secam se toga.Isprva mi je bilo neprijatno,ali onda sam shvatila da me stvarno nije briga sta drugi misle."Slzesm se.To je bio pravi cin ljubavi." Rekla je nezno i nezno ga poljubila pa je zatvorila oci i naslonila se na njega.

758Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 5:18 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Jeste." Nasmešio se uzvraćajući joj poljubac.

759Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 6:19 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."A secam se i kada si zakasnio na priredbu,a ja mislila da neces doci,promasila sam 4 tona,pre nego sto sam videla da ulazis u salu.Posle sam slusala pridike pola sata."

760Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 7:03 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmejao se "Izvinio sam se zbog toga. Trener nas je zadržao pola sata duže."

761Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 7:05 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Znam." Nasmejala se. "Bilo je uzasno misliti da si zaboravio."

762Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 7:28 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Nikad ne bih zaboravio nešto što je tebi toliko važno."

763Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 9:52 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"To sam tada shvatila." Nasmesila se.

764Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:02 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se "Dobro je da jesi."

765Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:05 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se."I bio si uz mene kada je uginula Goldy." Rekla je nezno. "Nisam znala da covek moze da se veze za zlatnu ribicu.Tek sada sam shvatila da mi je Roxy prvi ljubimac posle nje."

766Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:07 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Nasmešio se grleći je. "Bila je to lepa ribica. Nije ni čudo što si se vezala za nju." Pogledao je u Roxy i nasmešio se.

767Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:10 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Jeste.Znala je svasta.Znas ribice su divni slusaoci." Nasmejala se i pomazila Roxy.

768Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:14 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"A šta si ti to njoj pričala?"

769Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:16 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
Nasmesila se tajanstveno."Pa ne mogu da ti kazem.To ne bi bilo u redu."

770Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:22 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Hmm, neko ima tajne", nasmejao se.

771Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:28 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Oh imala sam ih dosta." Nasmejala se.

772Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:30 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
"Ohoho, pa ja za to ne znam", smejao se.

773Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:38 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Pa uglavnom sam o tebi pricala.Ne moras bas sve da znas.Znam da sam skoro dva sata pricala onda kada sam te videla sa Rebecom u autu jer sam pomislila da me varas,dok nisam shvatila da ste samo prijatelji,na kraju je mama dosla da vidi sa kim to pricam toliko i da me izgrdi sto trosim telefon,a onda me zatekne na krevetu kako gledam u ribu.Mislim da je htela da me posalje kod psihijatra." Zakikotala se. "To je bilo na samom pocetku veze."

774Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:41 pm

Emma Cullen
Emma Cullen
Počeo je da se kikoće. "Pa ti nisi normalna. Zar ne smem ni u kola da sednem sa drugom, a da ti ne pomisliš da te varam? Ludice."

775Park ^^ - Page 31 Empty Re: Park ^^ Sun Oct 16, 2011 10:46 pm

*Bella Swan*
*Bella Swan*
"Izvini molim te grlili ste se." Rekla je kao argument."Naravno da sam posumnjala.A i ti si mi prvi 'ozbiljniji' decko,sve ranije je bilo na par dana,eventualno par poljubaca.Bila sam nesigurna i poprilicno ljubomorna."

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 31 of 40]

Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Similar topics

-

» Park
» park
» Park
» Park ^^
» Park ^^