svida mi se look
hajd redom sad da i ja kazem sta mislim, i sorry sto me ove sedmice skoro nikako nema, tj. nisam bas najaktivnija, jer sutra zavrsavam skolu pa sam morala popraviti neke stvari
sto se tice te rekonstrukcije foruma, slazem se
i mislim da forum malo po malo nekako kao da staje, ima 10 osoba koje postaju i nikako i oni novi koji dodu ne postaju, mislim nije lose sto ima i tih 10 osoba, al lijepo je vidjeti i kad ima i drugih
mislim da bi trebali napraviti kao ogranicenje za prijave u igricama
Npr lupam sad onako, ima 20 igrica i ja sam u svih 20 priajvljena i tako jos par, i kad dodu novi, nemaju likova
pa npr stavimo da, ako ima odredeni broj igrica, onda da nekako napravimo da se ne prijavljuju non-stop za hiljadu igrica, pa kad se otvori neka nova igra, onda se i oni mogu priajviti
ma, ugl. zbrzala sam ovo sad, al znate odprilike na sta mislim xD
sto se tice bloga, samo Lea postavlja novosti, i niko od clanova ne ulazi tamo, osim za BB i cak je i tome opala popularnost (ne krivim nikog, ni ja cak nisam tako aktivna na blogu)
clanovi kao da i ne postoji to
igrice su ono, i dalje aktivne i to je okej, ne posta se toliko u off dijelu i to je jako lijepo
al treba nam jedno veliko preuredenje sad kad pocne ljeto i raspusti, nadam se da ce vise ljudi tad dolaziti
i msm da ne trebamo otvarati vise igrica u isto vrijeme, onda nece maltene nijedna biti aktivna