"Izgledaš..." ponovo je odmeri "Wow!" Hteo je da je pita da preskoče izlazak, ali nije. Lepo će je izvesti na večeru da se hvali sa svojom devojkom, a posle ako bude bilo nečeg biće, ako ne, neće se buniti.
Uhvati ga za ruku smeseci se i odu do kola. "A ti to neces da mi pokvaris sminku ili sta?" pogleda ga smeskajujci se misleci na to sto je jos nije poljubio.
"Ti si uvek pristojan." Nasmeje se "Nego da znas da sam i ja bas o tome mislila,tako da nemoj bas na svakom sastanku da ocekujes ovoliko spremanje." namigne mu "Nemam uvek slobodno 4 sata."
"Lutkice?" podigne obrvu i pogleda ga zabavljeno.Svidjao joj se 'nadimak' ali nije mogla da se seti da li je ranije tako zvao.Stavi ruku na srce "Jao Roberte pa to svaka devojka zeli da cuje." nasmeje se.
"Predpostavljam da ti onda zelis da budes ken? Ali zalim slucaj,ne mozes,ken je strasno...pederast" osmehne se izvinjavajuce zbog prostote xD "A ti si izuzetno muzevan tako da moracu da ti nadjem pogodniji opis." nasmeje se "Nego idemo li?" kaze i nasloni se na suvozaceva vrata.
Počne da se kikoće na njen opis kena i na opis njega. "Ne, ja neću da budem ken. Barbika je ostavila kena," priđe joj. "Slobodno ti smišljaj bolji opis. Idem."
"Da i to mu je zadala jako veliki udarac. Ostavila ga posle 40 i više godina veze. Otišla sa drugim. Jadan on," napravi tužnu facu jer sažaljeva kena. "OK," nasmeši se i otvori joj vrata.
Nasmeši se zatvarajući vrata. "Znam, ali onda ja ne bih mogao da uradim ovo," spusti obe šake na kola sa njene leve i desne strane zarobivši je između njega i kola. Savije se i poljubi je.