"Bilo sta." ponovila je njegove reci i nasmesila se.Otisla je do klavira pitajuci se sta da svira a zatim resila da odsvira pocetak one njene 'kompozicije' cisto da vidi kako ce da mu se svidja,nije imala nameru da mu kaze sta je svirala.
"Ok!" Uzeo je posuđe "Šteta što ne jede sir. Svideo bi joj se omlet sa jajima i sirom." Umesto sira odlučio se za omlet od viršli i jaja. Uzeo je viršle i iseckao ih dok se mast grejala na šporetu i ubacio ih u šerpu. Razbio je tri jajeta i umutio ih. Svidelo mu se to što svira, ali mu nije bilo poznato.
Malo je falilo da mu viršle zagore jer se naslonio na radnu površinu uživajući u melodiji, ali je primetio na vreme i okrenuo ih dodajući jaja u šerpu.
Ovaj deo joj je bio malo tezi i morala je dobro da pazi note da bi zvucalo onako kako je htela jer je bilo dosta povisenih i snizenih tonova koji su se podudarali.
Zadnji deo koji je svirala nije znala na pamet pa je gledala u note.Par puta je pokusala da ne gleda ali je gresila jednu skalu.Jedan deo je ponovila dva puta kako je zamisljala a onda je polako zavrsavala jer sledeci deo nije vezbala.
Sipao je jaja i viršle u tanjire, spremio salatu, iscedio i spremio sok i sve to lepo servirao u kuhinji. Oprao je sudove koje je koristio i otišao do nje kada je završila sa sviranjem.
Izdahnula je veliku kolicinu vazduha za koju nije bila ni svesna da je zadrzava i ustala od klavira."Dosta od mene." rekla je glasnije jer je mislila da je u kuhinji pa kada je videla da je tu nasmesila se "Izvini,mislila sam da si jos tamo."
"Supre bas sam gladna." nasmesila se i otisla u kuhinju resena da ignorise ostatak recenice dok se ne seti nekog kompozitora koji je malo manje poznat.
Otišao je za njom "Hteo sam da nam spremim omlet sa jajima i sirom, ali ti ne jedeš sir pa su ga zamenile viršle. Nadam se da to još uvek jedeš," pogledao je u nju.
"Mhm." rekla je ne zeleci da mu objasnjava kako ce im ona prva reci da ne trebaju da zatvaraju agenciju zbog toga. "Pa mozes da dodjes kada je mama tu,ako budes hteo."