Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 4 of 8]

1Aria Westwick's House - Page 4 Empty Aria Westwick's House Sun Mar 20, 2011 1:09 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
First topic message reminder :

Aria Westwick's House - Page 4 11kxovn

76Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Thu May 05, 2011 5:51 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
*Nasmije se*
"Mora neko i to biti..." smije se. xD

77Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Thu May 05, 2011 5:58 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Hoces da kazes da sam ja glup? Dobro, dobro *pokusa da se naduri*

78Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Fri May 06, 2011 3:08 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
*Nasmije se*
"Zar bih ja rekla tako nesto?" nasmije se.

79Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Fri May 06, 2011 5:20 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Mozda ne bi rekla, ali bi pomislila *zeza je*

80Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Fri May 06, 2011 5:25 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Ne bih ni to." nasmije se.
"Pomislila sam da si pametan,ali to ne pokazujes...ne znam,izgledas mi kao da ti je svejedno za sve.." pogleda ga.

81Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Fri May 06, 2011 5:51 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Pa i ti izgledas kao da te nije briga ni za sta...kao da ti je svejedno *nasmesi se*

82Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Fri May 06, 2011 7:19 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"To se samo pretvaram." pogleda ga i kaze iskreno.
"Jer kad bih svaki put izgledala onako kako se stvarno osjecam...nikako ne bi bilo dobro." nasmije se. xD

83Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sat May 07, 2011 2:14 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Zasto ne bi bilo dobro? *nakezi se* Neki bi stvarno voleli da znaju kako se osecas ili sta razmisljas

84Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 3:57 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"A ko je taj neko?" nasmije se. XD

"Pa,ne bi bilo dobro,zato sto se cesto osjecam lose i imam razloga da se tako osjecam...Ali,kad bih to pokazivala,ljudi bi pomislili da sam emo ili tako nesto.." nasmije se. "Samo sto se ne oblacim kao oni..."
"Ali mi malo fali da svaki trenutak zaplacem ili nesto tako.." smije se. xD

85Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 4:02 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
*razmislja* Na primer ja, nekad me stvarno nerviras sa tim sto ne pokazujes kako se osecas i kao da ti je svejedno za sve *nasmeje se*

86Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 4:05 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Paa..." nasmije se.
"Morat ces se pomiriti s tim da ne pokazujem svoja osjecanja...ne samo tebi,nikom." nasmije se.
"Aaaa to da mi je svejedno,nije,vjeruj mi.Eto,ako ti nekad budem izgledala kao da mi je svejedno,znaj da nije i da se samo pretvaram." nasmijesi se.

87Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 4:08 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Hmm pa onda cu i ja da se pretvaram *nakezi se*

88Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 4:10 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
*Nasmijesi se*

"A znas,i ti si meni cudan..." pogleda ga.
"Jedan trenutak si tako hladan i..nekako ravnodusan...i tebi je svejedno.."
"A sljedeci trenutak se kezis,salis,...ljubazan si.." pogleda ga i nasmije se.
"Vidis da ne nerviram samo ja tebe.." smije se. xD

89Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 4:18 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Hoces da kazes da te nerviram? *podigne obrve i nasmeje se uglom usana*

90Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 4:20 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Ma daj!Kao da ti mozes nekog nervirati." nasmijesi se.

"Samo kazem da me ponekad iznenadis svojim naglim promjenama raspolozenja i zbog njih se takodjer iznerviram." smije se.

91Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 5:25 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Ja da nerviram nekog? To je nemoguce *naceri se*

92Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 7:13 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Vidis.." nasmije se.
"Eto,sad si tako fin i nasmijan...zbog cega se i ja mogu ponasati normalno,i ne moram se pretvarati kad si takav.." nasmijesi se.

93Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 7:16 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
A mislis da cu za minut ponovo biti hladan? *nasmeje se*

94Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 7:19 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Ne znam."
"Nije do mene.." nasmijesi se i slegne ramenima.
"Hoces li?" pogleda ga.

95Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Sun May 08, 2011 7:24 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Ako ti opet budes nedodirljiva i bezosecajna *nasmesi se*

96Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Mon May 09, 2011 3:48 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
"Aaa sad sam i nedodirljiva.." nasmije se.
"Okej,vise se ne ponasam tako..bar ne u tvom prisustvu." nasmijesi se.

"Pod uslovom da si ti uvijek ili raspolozen,ili neraspolozen,a ne cas kao dvorska luda,a cas takodjer hladan i nedodirljiv.." smije se.

97Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Tue May 10, 2011 6:09 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
Dogovoreno *kezi se i pruzi joj ruku*
Pa ajde da krenemo sa ovim cudom *nasmesi se*

98Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Wed May 11, 2011 5:19 pm

Quinn F.♡
Quinn F.♡
*Uhvati ga za ruku*
"Dogovoreno!"

"I hajde da pocnemo s ovim 'cudom'" rekla je i pokazala mu na hrpu knjiga na stolu..
"Imas prednost." nasmije se.

99Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Wed May 11, 2011 8:57 pm

Bring.Me.That.Horizon
Bring.Me.That.Horizon
*pokuca*

http://horizoninblack.tumblr.com/

100Aria Westwick's House - Page 4 Empty Re: Aria Westwick's House Wed May 11, 2011 9:04 pm

Dangerous <3
Dangerous <3
*nasmeši se i uzme neku knjigu listajući*
Ovo je zanimljivo *približi joj se i stavi knjigu između njih pokazivajući joj šta je našao*

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 4 of 8]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next