Prasne u smeh "Dobro,dobro evo odmah" zavrti glavom i ode u sobu da se obuce pa se vrati za nekolko minuta obucen u smoking (nisam mogla sad da trazim neku sliku xD )
-Nisam pitala bez razloga.-dovikne dok ga čeka pa uzdahne kad ga vidi.-Jako jako hot.-posmatra ga sa šeretskim osmehom onako iz daljine da može da ga odmeri celog.
Pa, ne znam baš.-nasmeje se-Moram da nađem haljinu. A moraju da izgledaju staro, kao u stara vremena. Ne znam da li da uzmem neku dugu haljinu uz telo ili dugu koja se širi u obruču.
(Uglavnom računaj da je to ona jedna plava iz ep. Miss mystic falls, a ostale su kao što je Katherine imala u prošlosti, što se šire, a što su uske kod tela, sa korsetima) -Jesu.-klimne glavom.-Moram samo za nedelju dana da nađem haljinu koja će mi odgovarati, a da je drugačija od ostalih. A takve haljine sa obručevima više ni ne proizvode.-požali se namršteno.
Recimo. Lepe su samo mi me pomalo nervira što moram da se utežem u one stare korsete što su se pre nosili da bi haljina izgledala dobro. Mislim, ne haljina nego telo u haljini. A treba to i naći, sve haljine koje sam dosad tražila su ionako promašaj tako da ću morati bolje da se potrudim.