Kad ponovo ostane bez daha pomeri usne od njegovih "Znas...umorila sam...se od podsecanja...pokreni se deda..." kaze isprekidano pa se nekako drhtavo nasmeje.
Nasmeje se na to ubrzano dišući "Evo... sad ću... za koji... sekund..." Podigne ruke do njenih leđa i otkopča joj brus, skine ga i baci na pod pa je zaokrene tako da on bude gore i skine joj gaćice. Namesti se na nju i poljubi je.
"Ma nije to problem. Nego su mi skice na stolu kao i vaza sa cveće," pogleda u nju shvatajući da ona ne želi da on ode pa se nasmeši "Nema veze," uzvrati joj poljubac.
Odvoji usne od njegovih "Ako odem...da ih sklonim...bices miran?" rekla je ne znajuci ni sama da li je sposobna da se sad udalji od njega,ali nije zelela da mu uniste skice.
"Zato sto ja...hocu da ostanes ovde." kaze tiho.Jos uvek nije mogla da prica normalno,zbog nedostatka daha,mada joj to nije preterano smetalo jer je znala da je on razume.
"Izgledaš... prelepo..." nežno pređe rukom niz njenu nogu savijajući joj je u kolenu i stavljajući je sebi oko struka. Uživao je maženju sa njom. Bila je tako nežna, osim onog ugriza koji mu je pokazao da može biti i te kako strasna.
"Hvala." rekla je sa osmehom stavljajuci i drugu nogu oko njegovog struka. "Ni ti nisi...za bacanje..." rekla je u sali i dalje uzivajuci u njegovom telu.