Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 7 of 21]

1Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Oh na na,What's my name? Sun Feb 20, 2011 12:48 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
First topic message reminder :

Hey boy,I really wanna be with you xD ahah

Moj dragi chat xD jajaj

151Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 9:28 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Ahh ja ocekivala malo vecu reakciju..al dobro.nisi ti toliki fan da bi se cepala kao ja...zamalo zaglavila u bolnici koliko sam plakala i koliko mi je brzo kucalo srce...

Pre neki dan...Danas je izasla..tek SAD su nam rekli. Sad Jer nisu hteli da brinemo Sad

152Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 9:31 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Pa necu burno reagirati covjece,mozda je nesto manje,XDD
Ja sam vjecni optimista

153Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 9:33 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
STA JE MANJE OD OPERACIJE I MOGUCEG MOZDANOG UDARA?

Ja samo znam da sam njen pravi fan.I da sam sigurna da ce biti dobro.
Da se nadam da ce biti dobro Sad

I plus sve ovo sa Japanom.Pa najbolje drugarice se svadjaju.
Pa uhhhhhh...Sta je bre sa ovom subotom ?

154Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 9:35 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
MOGUCEG MOZDANOG UDARA???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

155Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 9:39 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
*VECE

Pa kiseonik joj nije stizao do mozga...i malo je falilo da dobije mozdani udar.Operisali su je..sad ne razumem zbog cega :/

156Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 9:41 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Valjda je imala onda disnih problema,pa su joj mozda disne kanale operirali^^Covjeceeeeeee Sad((((((((((

157Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 10:38 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Ne,nego nestoo u glavi Sad
zasto moje savrsenstvo mora da ima takve problemeee Sad((

158Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 10:42 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Boze...bas sam u soku

159Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 10:43 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Nemas pojma kako je mni.
Brate zamalo da zaglavim u bolnicu Sad

160Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 9:41 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Sto ti pak sad?XDS

161Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 10:02 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Zato sto mi je srce prebrzo kucalo i nisam mogla da disem Sad

Sta radis ? Smile

162Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 10:05 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Uuuu ://
Evo,bas sredjujem blog^^

163Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 10:21 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
na tumblru ?
pogledaj moju temu <3 ja ovu obozavam <3
tako je nekako divna ^^

164Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 10:31 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Koju tvoju temu?

165Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 10:33 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
http://dorahollywood.tumblr.com/
Razz Do you like it ?

166Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:18 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
DivN je*_*Kak si to napravila?

167Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:19 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Pa uzela sam temu od neke devojke i dodavaala Very Happy
Sad je drugaciji xD bilo je lepse danas Sad

168Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:23 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Moj je naspram tvoga grozota-.-

169Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:28 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Ne lupaaaaaaaaaaaj.
Ja sam samo duze u ovome,i znam ko ima dobre teme Smile
idi na moj blog,pa na jednu od Maite slikaa onih na prvoj strani i udji na blog sa kog sam reblog.I udji ...joj kako da ti objasnim :/

Koliko ljudi te prati ?

170Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:30 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Sad cu^^Jos me niko ne prati,ne zelim da me prati,jer sredjujem jos^^

171Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:31 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
haha oke Very Happy

172Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:34 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Kolko tebe prati ljudi?

173Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:35 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
85 Very Happy <3

174Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 1:47 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
UUU Wink

175Oh na na,What's my name?  - Page 7 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sun Mar 13, 2011 6:39 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
haha xD
Bas je uuuuu xD
Kakva mi je sad tema ? xD

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 7 of 21]

Go to page : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next