Red Moon Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 21]

1Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Oh na na,What's my name? Sun Feb 20, 2011 12:48 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
First topic message reminder :

Hey boy,I really wanna be with you xD ahah

Moj dragi chat xD jajaj

101Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Wed Mar 09, 2011 7:56 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
A text? xD
Ja placem omg Sad

102Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Wed Mar 09, 2011 8:00 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Pa divan,xD

103Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Wed Mar 09, 2011 8:06 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Zvuci pomalo lezbo,al to ti je ljubav prema nekome ko je tvoj zivot ucinio boljim,ko te je naucio da verujes,ko ti je pomogao u najtezim trenucima...
Moja ljubav prema Anahi je neopisiva.

Ti vrv nisi toliki fan...msm NE mozes da budes,zato sto je slusas jako kratko..Videces vremenom koliko ces je zavoleti.Bar se nadam Very Happy

104Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Wed Mar 09, 2011 8:15 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Msm,i ja bi je htijla zagrliti,i to ali msm,sada da mi je to jedina zelja nije^^
Ali STVARNO bih jako voljela da mi se samo pruzi prilika

105Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Wed Mar 09, 2011 8:23 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
ja ne samo da zelim da je zagrlim,ja zelim da postanem toliko bliska sa njom...aaaaaaaaaaaaaaaa Sad
Samo zelim jedno "Te amo" makar lazno Sad

a to za tebe....hmmm,ako je volis kako pricas...vremenom ces postati veliki fan...al ne odustaj...Pusti Anahi da...te promeni,da te natera na nesto bolje Wink ♥️

106Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Wed Mar 09, 2011 9:11 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Hihi^^Ôcu

107Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Wed Mar 09, 2011 10:16 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Jeje Very Happy bicemo crazy fanovi ;D jedini na forumu :3

108Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Thu Mar 10, 2011 7:06 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Ko Zna^^Mozda ce ih biti jos^^

109Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Thu Mar 10, 2011 8:58 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Nadam se Very Happy Iskreno se nadam ^^

110Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Thu Mar 10, 2011 9:06 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
I ja :3
Ima sto novo?

111Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Thu Mar 10, 2011 9:35 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
dap dap ^^
uskoro ce drugarica da mi posalje autogram od Anahi *_*
Kod tebe?

112Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Thu Mar 10, 2011 8:44 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Nista^^Savrsen je novi spot Alergico^^

113Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Thu Mar 10, 2011 10:38 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Meni se ne svidja.
Msm spot je lep.Ona savrsena.
Al jbt JEDNA SCENA:@
Budu li unistili PTA jbcu im mamicu -_-

114Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Fri Mar 11, 2011 12:28 pm

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Meni se jako svidja^^Ono kad ona pjeva,ono rozo,znas^^To je divno^^

115Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Fri Mar 11, 2011 9:54 pm

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Ona je stv divna *-*-* Predivna,savrsena <3333
I Noel ^^
I scena Very Happy I video Very Happy
Ali mogli su se potruditi malo jbt,to je najpopularnija pesma :S
Ocekivala sam neku priicuu Sad

116Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 9:35 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Xd...Pa meni zar ovo nije nekakva prica?

117Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:12 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
gde je prica ?
Samo stoji i peva :@ Gde tu ima prica?
Quiero ima pricu,MH ima pricu,Mi delirio ima,svaki njen spot imaa! a ovaj nema -_-

118Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:14 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Ahaaa,na to mislis^^Meni je njena naj prica u Onja Me Hipnotizas

119Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:14 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Meni je svaki spot savrsen ♥️
Si cula Superenamorandome? Very Happy

120Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:15 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Jesam,mada mi tu Anahi izgleda iskreno cudnije,i zvuci drugacije nego u ostalim pjesmama,xD

121Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:24 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
hahah to joj je jedna od najstarijih pesama <3
Dusa kako je bila divna ^^Sad je naravno mnogo lepsa Very Happy
a Just Breathe i Corazon de bombon ?

122Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:28 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Nisam sad cu^^
EE ajd pls mi uradi poptis s Doutz

123Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:37 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Poslusaj ^^ Postavila sam ti nesto u chatu Very Happy

124Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:38 am

moonlight.
moonlight.
Administrator
Administrator
Vidila,evo ga u potpisu^^Samo da je manja slika Anahi i Maite,al nema veze,xD

125Oh na na,What's my name?  - Page 5 Empty Re: Oh na na,What's my name? Sat Mar 12, 2011 11:40 am

WatsonㄨLovə.♡
WatsonㄨLovə.♡
Moderator
Moderator
Pokusacu nadjem Very Happy Al ova mi se mnogo mnogo mnogo svidela <3

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 21]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next