13-godišnjakinja koju često proglašavaju za "najgoru pevačicu na svetu" rešila da "uzvrati udarac"…
Kako javlja britanski tabloid The Sun a prenosi New Musical Express, mlada Rebecca Black najavljuje ulazak u studio i snimanje novog singla i albuma. Ova 13-godišnja pevačica je doživela nezapamćenu gledanost svog videa za pesmu "Friday", koji je na portalu YouTube pregledan do sada preko 58 miliona puta (!). Većina medija prenosi reakcije koje kažu da je Black "verovatno najgora pevačica na svetu", ali je doživela i da je X-Factor mogul Simon Cowell podržava, a da je Lady Gaga naziva "genijem". Mlada YouTube "zvezda" očigledno želi da iskoristi ovu neočekivanu pažnju - iako i dalje bez izdavačkog ugovora, trenutno u studiju Flying Pig Productions u Los Anđelesu snima drugi singl pod nazivom "LOL", a najavljuje uskoro i ceo debi album. U razgovoru za The Sun, ona komentariše sve kritike koje je do sada primila:
"Sviđa mi se upravo to što pevam kao 13-godišnja devojčica i što ne pokušavam da budem neko drugi. Neke od pesama na albumu mogu da se smatraju i tinejdžerskim 'ljubavnim pesmama', ali želim da budu pristojne i 'čiste'. Ljudi mi kažu 'ti si najgora pevačica, ovo je najgora pesma', ali ih ja sve smatram za negativce. Oni žele da mi 'pokvare žurku', ali, što se mene tiče, 'kvare žurku' samo sebi…"