"Moja mama će vjerojatno početi govoriti kako nisi dobra za mene, kako sam trebao naći neku iz Italije." Prevrne očima. "Moja mama je takva, ali morat će te prihvatiti jer te ja volim... A moj tata, pa on će te prihvatiti."
- Uzdahne.- Okwe, šou počinje. - Kaže kad ćuje kucanje na vratima pa se zaputi otvoriti ih. Na vratima se nađu muž i žena, dosta mladi u poslovnim odjelima. Lexa ih zagrli i nasmiješi se.- Mama, tata, ovo je Emanuel - Pokaže na njega i kaže na engleskom kako bi ih i on razumio.- Emanuel, ovo su moji roditelji.
Mi.. ovaj.. Emanuel me zaprosio. - Nasmiješi se nesigurno.- - Iz prva ih pogledaju u čudu a onda se lagano osmijehnu.- Oh, u redu.. ako je to ono što vi želite..
"Ja ću otvoriti.",rekao je Emanuele i otišao do vrata. Kad ih je otvorio ugledao je svoju mamu i tati pa ih pozdravio na talijanskom. Uveo ih je unutra i upoznao ih s Leah i s njezinim roditeljima.
"Mama, tata, ovo je Leah... moja zaručnica.." Njegov tata se nasmiješio Leah i rekao Emanuelu. "Čini se da je bila dobra stvar što smo te poslali ovamo." A njegova mama je rekla:"Emanuele, ona je Francuskinja! Kako si mogao izabrati Francuskinju?" Emanuele je samo zakolutao očima na to.